Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τη Δευτέρα συνέχεια στο «μαρτύριο» του ΑΟΚΚ με Λεβαδειακό

Ο επόμενος αγώνας του φετινού «μαρτυρίου» για τον ΑΟΚ Κέρκυρας στη Super League2 είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020.
Η κερκυραϊκή ομάδα στις 14.30 θα υποδεχτεί στο ΕΑΚΚ τον φορμαρισμένο Λεβαδειακό για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο ΑΟΚΚ για ακόμα έναν αγώνα δεν θα συμπληρώσει ούτε καν 16άδα και θα παρουσιαστεί «λειψός», αφού μέχρι τώρα δεν έχει ευοδωθεί η αναμενόμενη από τον προπονητή Νίκο Θεοδοσιάδη μεταγραφική ενίσχυση. Ωστόσο από τη διοίκηση ζητούν υπομονή μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στις  31 Ιανουαρίου 2020.

Το σύστημα του πρωταθλήματος Super League2

Υπενθυμίζουμε ότι το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος Super League2 έχει ως εξής: Η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται την 1η Μαρτίου 2020. Μετά οι έξι πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και οι έξι τελευταίες σχηματίζουν δύο ομίλους, όπου διεξάγεται ξεχωριστό mini πρωτάθλημα δέκα αγωνιστικών. Η πρώτη εξάδα για τα play off ανάδειξης του πρωταθλητή, αλλά και της δεύτερης ομάδας, που θα δώσει το μπαράζ ανόδου με τον 13ο της βαθμολογίας της Super League και η δεύτερη εξάδα για τα play out, δηλαδή για τις δύο ομάδες (εκτός και εάν αλλάξει κάτι στο τέλος της περιόδου), που παίρνουν την άγουσα του υποβιβασμού στη Football League. Να σημειωθεί ότι στα play off και out οι ομάδες μεταφέρουν αυτούσια τη βαθμολογία της κανονικής περιόδου. Ωστόσο στους διαδρόμους των ποδοσφαιρικών παραγόντων διαχέονται ελπίδες ότι στη διαδρομή μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα και
να γίνει νέα αναδιάρθρωση της Super League 2. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα. Βέβαια όλα αυτά είναι φήμες, ωστόσο στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά…

Super League 2 –

Η 14η αγωνιστική

Χθες Γήπεδο Περιβολίων (17.00) Χανιά-Πλατανιάς 3-0
Κυριακή 26/1/20 Παγκρήτιο Στάδιο (15.00) Εργοτέλης-ΠΑΣ Γιάννινα Γήπεδο Φιλιππούπολης (15.00) Απόλλων Λάρισας-Δόξα Δράμας, ΜΓΣ Καλαμαριάς (15.00) Απόλλων Πόντου-Απόλλων Σμύρνης

Δευτέρα 27/1/20 ΕΑΚ Κέρκυρας (14.30) ΑΟΚ Κέρκυρας-Λεβαδειακός Αγίων Αναργύρων (15.00) ΑΕ Καραϊσκάκης-Παναχαϊκή

Η βαθμολογία (13 αγ)
ΠΑΣ Γιάννινα 30, Απόλλων Σμύρνης 24, Χανιά 24, Απόλλων Λάρισας 23, Λεβαδειακός 23, Καραϊσκάκης 21, Εργοτέλης 22, Παναχαϊκή 19, Πλατανιάς 17, Δόξα Δράμας 17, ΑΟΚ Κέρκυρα -3, Απόλλων Πόντου –9.

Σημείωση Ο ΑΟΚ Κέρκυρα ξεκίνησε με -3 βαθμούς γιατί δεν πέρασε την περυσινή αξιολόγηση της ΕΠΟ, ο Απόλλων Πόντου με -6 για κατάθεση πλαστής ενημερότητας ενώ τιμωρείται & με -6 γιατί δεν αγωνίστηκε στα Χανιά & στη Δράμα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!