Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Κέρκυρα: Με δράση & ενέργεια  το προπονητικό καμπ του «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ»

Ολοκληρώθηκε το προπονητικό καμπ KICK BOXING &  HWAL MOO DO που διοργάνωσε στην Κέρκυρα με επιτυχία το τετραήμερο 23-26 Ιουλίου ο Αθλητικός Σύλλογος “Σπάρτακος” των αδελφών ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ (GrandMaster 7 dan)  &ΑΓΓΕΛΟΥ (master instructor 6 dan) ΑΛΕΞΑΚΗ.

 Στο καμπ, που πραγματοποιήθηκε στις κατασκηνώσεις Μωραΐτη στην κοινότητα Άη Γιάννη συμμετείχαν 90 αθλητές-τριες από σωματεία Αθηνών-Λειβαδιάς-Πύργου- Αμαλιάδας & Κέρκυρας.

Ειδικότερα από την Κέρκυρα πήραν μέρος αθλητές-τριες από τον ΑΣ Παλαίστρα Λευκίμμης του Γιάννη Μελά (Master 5 dan), της σχολής «Ιερός Λόχος» του Στέφανου Στογιάννου (Master 5 dan), που εδρεύει στους Λιαπάδες & του σωματείου της Αχαράβης  «Αρχάγγελος  Μιχαήλ» του Λεωνίδα Μιχαλά (Δάσκαλος 3dan).

 Το πρόγραμμα του καμπ περιλάμβανε εκπαίδευση σε kick Boxig  & Hwal Moo Do με πολύ δράση και ενέργεια, ενώ έγιναν και εξετάσεις DAN. Σε αυτές συμμετείχαν 30 αθλητές-τριες εκ των οποίων είκοσι τις πέρασαν με επιτυχία, ενώ δέκα απέτυχαν.

 Υπέροχη εκπαίδευση

Μετά την ολοκλήρωση του προπονητικού καμπ 2021, ο «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Μία υπέροχη εκπαίδευση με πολύ δράση & φοβερή ενέργεια έλαβε τέλος. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική απόδοση στις εξετάσεις kick boxing των δασκάλων Γιώργου Παναγιωτόπουλου (master 4 dan) & Διονύση Παπαδόπουλου (2dan), που εντυπωσίασαν με την τεχνική κατάρτιση και την εξαιρετική φυσική τους κατάσταση. Οι εξετάσεις Hwal Moo Do έγιναν με τον παραδοσιακό τρόπο & οι μαθητές εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους. Ευχαριστούμε τους δασκάλους Κική Αγγελοπούλου (master 5 dan), Δημήτρη Φωκό (3 dan) & Χρήστο Παναγιώτου (3 dan) για την συμμετοχή τους. Θερμά συγχαρητήρια στους δασκάλους Άγγελο Αλεξάκη (master instructor 6 dan), Γιάννη Μελά (Master 5 dan), Στέφανο Στογιάννο (Master 5 dan) & Λεωνίδα Μιχαλά (3dan) για την σπουδαία προετοιμασία, που έκαναν στους μαθητές τους.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!