Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑΧωρίς κατηγορία

Έκκληση Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας: “Κάντε λελογισμένη χρήση νερού”

Δημόσια έκκληση για χρήση νερού για κάλυψη πρωτευουσών αναγκών. Μείωση της χρήσης για δευτερεύουσες ανάγκες, όπως: κατάβρεξη  βεραντών, αυλών, πλύσιμο αυτοκινήτων, γέμισμα πισίνας, ποτίσματος γκαζόν, άρδευσης κηπευτικών και άλλων καλλιεργειών κ.λ.π.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης κάνει έκκληση για λελογισμένη χρήση νερού μόνο και πρωτεύουσες ανάγκες και όχι για δευτερεύουσες, όπως πότισμα ή γέμισμα πισίνων.

 

Η έκκληση

Με δεδομένες αφενός τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που αντιμετωπίζουμε λόγω της πυρκαγιάς για τρίτη μέρα στο Δήμο μας κι έχουν εκτιναχθεί  στα ύψη οι ανάγκες νερού, αφετέρου τις έκτακτες διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ   λόγω της φωτιάς που δημιουργούν προβλήματα στη λειτουργία των αντλιοστασίων,

Απευθύνουμε δημόσια έκκληση προς όλες και όλους τους συνδημότες,

Η χρήση του νερού πρέπει να γίνεται με μέτρο για την κάλυψη πρωτευουσών αναγκών,έτσι ώστε να διασφαλίζεται η επάρκεια νερού και για τις ανάγκες κατάσβεσης της πυρκαγιάς( υδροφόρες κ.λ.π.)

Δεν πρέπει να σπαταλάμε νερό  για δευτερεύουσες ανάγκες, όπως:πλύσιμο, κατάβρεξη  βεραντών, αυλών, πλύσιμο αυτοκινήτων,γέμισμα πισίνας, ποτίσματος γκαζόν, άρδευση κηπευτικών και άλλων καλλιεργειών κ.λ.π., ειδικά τώρα.

Ας επιδείξουμε όλοι την υπευθυνότητα που είναι αποφασιστικής σημασίας αυτές τις δύσκολες ημέρες που τις περνάμε όλοι μαζί.

ΧΡΗΣΗ  ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ  ΚΑΛΥΨΗ ΑΜΕΣΩΝ  ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

 

ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!