Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Καρδακαρη και Βασιλακης ξανά υποψήφιοι με τον Γ. Καλούδη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κ. Κέρκυρας Γ. Καλούδης, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:


Η Άν
τζυ Αγγελική Χριστίνα Καρδακάρη και ο Μάχος Τηλέμαχος Μιλτιάδης Βασιλάκης: Δοκιμασμένοι στην αντιπολίτευση , έντιμοι, ακτιβιστές, αποτελεσματικοί, ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ: Η ραχοκοκκαλιά της δημοτικής μας Ομάδας για μία 4ετία:  

Συνεχίζουμε στη δυνατή και διευρυμένη πλέον αποτελεσματική ομάδα μας (συμπορευόμενες εκλογικά παρατάξεις Γιώργου Καλούδη και Χρύσανθου Σαρλή) για τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και ΔΝ..Για τη νίκη και τη μεγάλη αλλαγή στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Δ.Ν. .

 

 

Α. Η Άντζυ Αγγελική Χριστίνα Καρδακάρη ήταν η πρώτη Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω της 3ης δύναμης που κατέκτησε η Παράταξή μας στις εκλογές 2019.

Με βαθειά πίστη στη δημοκρατία αντιτάχθηκε και δεν υπέγραφε πλαστογραφημένα πρακτικά οικονομικού περιεχομένου (και όχι μόνον) συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και κατήγγειλε δημόσια και γραπτά τον κ. Δημήτριο Μεταλληνό λειτουργούντα ως εντολοδόχο Πρόεδρο της απερχόμενης Δημάρχου κ. Υδραίου. Δέχθηκε απειλές και ανοίκειες επιθέσεις και προσβολές και για λόγους αξιοπρέπειας παραιτήθηκε από τη θέση αυτή.

-Επέδειξε υψηλό ήθος και δημοκρατικότητα. Μία κυρία με τα όλα της.

-Καταψήφισε μαζί μας όλες τις αντιδημοκρατικές και σκανδαλώδεις εισηγήσεις της κ. Υδραίου.

 

Ενδεικτικά: Τις γεμάτες ερωτηματικά απευθείας αναθέσεις της κ. Υδραίου, αντιταχθήκαμε στην ιδιωτικοποίηση και ακριβοποίηση του νερού (αλλά ηλεκτρικό ρεύμα),για τη τσιμεντοποίηση και καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος της Δασιάς,

 

Είναι παντρεμμένη με τον επιχειρηματία Νίκο Καββαδία και έχει μία κόρη την Αθηνά Σοφία.

Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά.

 

 

 

Β. Ο Μάχος Τηλέμαχος Μιλτιάδης Βασιλάκης:

Πρόεδρος για 2η θητεία της Ένωσης Τεχνολόγων Μηχανικών Κέρκυρας.(ΕΕΤΗΕΜΚ)

Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω της 3ης δύναμης  που κατέκτησε η Παράταξή μας στις εκλογές 2019.Επέδειξε πυγμή και δεν υπέκυψε στην υπογραφή παράνομων αποφάσεων από το ντουέτο Υδραίου-Μεταλληνού. Ανέδειξε τις παρανομίες στη ΔΕΥΑΚ και τις1752 απευθείας αδιαφανείς σκανδαλώδεις απευθείας αναθέσεις.

-Επέδειξε υψηλό πολιτικό ήθος και δεν υπέκυψε στην απόπειρα αποστασίας που ύφανε η κ. Υδραίου τον Ιούλιο 2019 αλλά Βαρούχα !

Μπροστάρης στον αγώνα για να μη κλείσει ο δημοτικός δρόμος προςτη παραλία της Δασιάς από τη πολυεθνική Godman SachsIkosΑφούς Ανδρέα και Σταύρο Ανδρεάδη και για ελεύθερες παραλίεςστον Λαό. Υπέβαλε 9 μηνύσεις (είτε μόνος είτε συλλογικά)

Συνελήφθη παράνομα(για εκφοβισμό του λαού) και κρατήθηκε παράνομα για 4 ώρες από την αστυνομία για δήθεν ψευδή καταμήνυση ενώ είχε παραδώσει και φωτογραφίες και βίντεο από τη παράνομη διαμόρφωση και αιγιαλού και τη παράνομη εκσκαφή βυθού. 

Δεν εξαγοράστηκε, πιστός στο Λαό και το πατριωτικό κερκυραϊκόκαθήκον.

Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά, Ιταλικά.

 

Ας εργαστούμε να κάνουμε τη Κέρκυρα τη καλύτερη Πόλη και τα χωριά μας τα καλύτερα χωριά για τους μόνιμους κάτοικους και για επίσκεψη τουριστών!

 

Πάμε μπροστά να γίνουμε Ευρώπη !

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!