Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Εθελοντική αιμοδοσία απο την Ιατροχειρουργική Εταιρία και το ‘Ιατρείο’ Κέρκυρας

Η Ιατροχειρουργική Εταιρία και το “Ιατρείο” Κέρκυρας συνδιοργάνωσαν  με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας εθελοντική αιμοδοσία σήμερα στο νέο Πεζόδρομο στο κέντρο της πόλης.

Οπως δήλωσε στο kerkyrasimera.gr  η κα. Μαρία Μάνδυλα-Κουσουνή, πρόεδρος της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας: ‘‘Είναι πολύ σημαντικό να βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας, με όποιον τρόπο μπορούμε. Είναι μέσα στους σκοπούς και της Ιατροχειρουργικής και του Ιατρείου Κέρκυρας. Το έχουμε κάνει και στο παρελθόν και θεωρούμε ότι είναι και αυτό μια μικρή βοήθεια προς τους συμπολίτες μας γιατί το αίμα είναι πολύτιμο και ο καθένας μας μπορεί να το χρειαστεί.”

Τέλος, ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν, συμπεριλαμβανομένου και του διευθυντή του τμήματος αιμοδοσίας στο ΓΝΚ κ. Τζιλιάνου και  ευχήθηκε Καλές Γιορτές σε όλους  και Υγεία Πάνω απ’όλα!

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΑΡΔΑΡΑ

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!