Quantcast
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΤΟΠΙΚΑ

Έκλεψε εκκλησία στο Μαντούκι και τον “τσάκωσαν” λίγη ώρα μετά

Συνελήφθη, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, 25χρονος ημεδαπός, για το  αδίκημα της κλοπής.

 

Συγκεκριμένα, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς καθώς όπως διαπιστώθηκε λίγη ώρα πριν ,διέρρηξε εκκλησία που βρίσκεται στην περιοχή Μαντούκι Κέρκυρας και αφαίρεσε αφιερώματα συνολικής χρηματικής αξίας (550) ευρώ.

 

Η προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, στα πλαίσια της οποίας κατασχέθηκαν τα αντικείμενα που  είχε αφαιρέσει και επιστράφηκαν στον ιερέα της εκκλησίας.

 

Ο ημεδαπός  οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!