Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΟΠΙΚΑ

Έλαμψαν τα αστεράκια της ΙΟΝΙΑΣ- ΡοΜα Ακαδημίας

Η ΙΟΝΙΑ – ΡοΜα Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κέρκυρας συμμετείχε με  επιτυχία για άλλη μια φορά στο τουρνουά ποδοσφαίρου GoldenCup, που πραγματοποιήθηκε από 18 έως 20 Απριλίου 2023 στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα η Κ8 τερμάτισε πρώτη στην κατηγορία της, ενώ η Κ10 πήρε την τρίτη θέση στην αντίστοιχη κατηγορία. Πέραν αυτών, ο προπονητής και ιδρυτής της ΙΟΝΙΑΣ ποδοσφαιρικής Ακαδημίας, Μανώλης Ροκίδης βραβεύτηκε από τους διοργανωτές για την ανιδιοτελή προσφορά του στο παιδικό ποδόσφαιρο. Στην αποστολή μετείχαν και οι δύο προπονητές Γιάννης Φλώρος και Σπύρος Οικονομίδης. 

Το Πασχαλινό τουρνουά GoldenCup διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη  για 20η φορά ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΑΣΠΕ). Σε αυτό συμμετείχαν συνολικά 22 σωματεία με 40 τμήματα, πέντε ηλικιακών κατηγοριών (από K8-K16), προερχόμενα από εννέα ΕΠΣ της χώρας. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Αθλητικό Κέντρο Planet FC στη Θέρμη και στο Γήπεδο ΑΟ Καρδίας. Το GoldenCup έγινε θεσμός στην ανάπτυξη και την εξέλιξη των υποδομών ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, διατηρώντας σταθερά την υψηλή θέση του στη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών σε πανελλαδικό επίπεδο. Με τη συμμετοχή των νεαρών αθλητών στο τουρνουά επιδιώκεται την ανάπτυξη της φιλίας, της ευγενούς άμιλλας αλλά και της συνεργασίας μεταξύ των αθλητών, προπονητών και υπευθύνων. Πάνω απ’ όλα όμως το GoldenCup δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να διασκεδάσουμε πραγματικά και μέσα από το παιχνίδι να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά να είναι πρωταγωνιστές, χωρίς να είναι αυτοσκοπός η νίκη. Γι αυτό και δεν κοινοποιούνται τα αποτελέσματα των αγώνων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!