Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Ο Υφυπ. Τουρισμού στον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας (vid)

Συνάντηση γνωριμίας και ταυτόχρονα εργασίας είχε ο υφυπ. Τουρισμού Μάνος Κόνσολας το πρωί στον Ο.Λ.ΚΕ. με τον Πρόεδρο Γ. Χονδρογιάννη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Σ. Ζερβόπουλο παρουσία του βουλευτή της ΝΔ Στέφανου και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων.
Επί τάπητος τέθηκαν τα θέματα του Master Plan του λιμανιού, η κρουαζιέρα, το Home Porting, τα υδατοδρόμια και επιμέρους θέματα. Προγραμματίζεται για το άμεσο μέλλον μεγάλη σύσκεψη των τουριστικών παραγόντων για το μέλλον της κρουαζιέρας και του θαλάσσιου τουρισμού ειδικότερα όπως επίσης και διυπουργική επιτροπή στην Αθήνα παρουσία του Πρωθυπουργού με θέμα τις υποδομές και την περαιτέρω ανάπτυξη των λιμένων της χώρας μέσω των πολιτικών που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση.
Τέλος στον κ. Κόνσολα προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα εκ μέρους του Οργανισμού.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!