Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Τα Πόθεν Έσχες βουλευτών και δημάρχων Κέρκυρας και της Περιφερειάρχη Ρ. Κράτσα

Δημοσιεύθηκαν την 23η Ιουνίου, οι Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης (γνωστές ως “Πόθεν Έσχες”) των προσώπων των περ.α΄ έως και ε΄ της παρ.1 του αρ.1 του ν.3213/2003 ως ισχύει, στην οποία περ.ε’ ο νόμος περιλαμβάνει ρητά τόσο τους Δημάρχους όσο και τους Περιφερειάρχες.

Υπογραμμίζεται ότι οι Δηλώσεις που δόθηκαν στη δημοσιότητα είναι του έτους 2021, δηλαδή αφορούν τη χρήση 2020 . 

 Το πλήθος των δηλώσεων που κατατέθηκαν και δημοσιεύονται είναι συνολικά 1.068.

Η δημοσίευση των ανέλεγκτων δηλώσεων γίνεται, όπως προβλέπει ο νόμος, σε κάθε περίπτωση, εντός τριών μηνών από την πάροδο της προθεσμίας των ενενήντα ημερών μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής τους, που φέτος ήταν 28 Φεβρουαρίου 2022.

Η δημοσίευση των δημοσιοποιούμενων στοιχείων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων (παρ.2 του αρ.2 του ν.3213/2003 ως ισχύει).

Δείτε αναλυτικά το “Πόθεν Έσχες” των Δημάρχων Κέρκυρας και Παξών, της περιφερειάρχη Ιόνιων Νήσων Ρ. Κράτσα και των βουλευτών του Νομού, καθώς και πρώην βουλευτών και πρώην δημάρχων, που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα περιουσιακής κατάστασης της Βουλής.

 

Τα Πόθεν Έσχες των βουλευτών Κερκύρας

*Δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Δημήτρη Μπιάγκη (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ)

 

Τα Πόθεν Έσχες Περιφερειάρχη και Δημάρχων

 

 

*Δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα το “Πόθεν Έσχες”  της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπης Σπυριδούλας Υδραίου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!