Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Φωτιά – Κέρκυρα: Διαρκείς οι αναζωπυρώσεις – Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες

Διαρκείς είναι οι αναζωπυρώσεις με τις οποίες παλεύουν από το μεσημέρι έως και αυτήν την ώρα (18:00) οι επίγειες και οι εναέριες δυνάμεις, οι οποίες δεν έχουν σταματήσει να πραγματοποιούν ρίψεις για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς στη βόρεια Κέρκυρα. Το πύρινο μέτωπο εξακολουθεί και καίει και βρίσκεται στις παλιές Σινιές κατα μήκος του βουνού.

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά – Κέρκυρα: Στο Νοσοκομειο ο Περιφερειακός της ΠΥ Ν. Κολοβός

Να σημειωθεί ότι εκτός της περιοχής “Βιγλατούρι” όπου γίνεται προσπάθεια κατάσβεσης, ισχυρές δυνάμεις εξακολουθούν και βρίσκονται κατά μήκος των περιοχών όπου καιγόντουσαν έως τα ξημερώματα για να προχωρήσουν στην πλήρη κατάσβεση της φωτιάς.

Ν σημειωθεί ότι μια εκτίμηση της πυροσβεστικής είναι ότι ήδη έχουν καεί περίπου 25.000 στρέμματα. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!