Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Δωρεές υπέρ των σκοπών του Ιατρείου Κέρκυρας

Εις Μνήμην  Ασπασίας Βραχλιώτη – Μπότη, η Μαρία Μωραΐτη – Γκίνη 10€, ο Κων/νος Κολάγγης 50€, ο Ρουβάς Κων/νος 40€, η Ελένη Τσιάλα & ο Κων/νος Αδαμόπουλος 100€, η Έλλη Πατούνη 150€, ο Νίκος & η Όλγα Τσακωνιάτη 100€, η Μαριλού Χειμαριού 100€, ο Αρθούρος Ζερβός 20€, η Λίτσα Τσαρούχη 50€, η Σαμοΐλη 10€, η Οικογ.  Νικόλαου Κοσμάτου 50€, η Οκιογ. Παναγιώτη Κοσμάτου 50€, ο Νίκος & ο Σπύρος Μεσημέρη 20€, ο Ντίνος & η Τασούλα Πολίτη 20€, η Οικογ. Κων/νου Μωραΐτη 100€, η Οικογ. Κων/νου Παπαδημητρίου 500€, η Οικογ. Νικολάου & Ίνας Αγάθου 100€, η Αλεξάνδρα Κοκοτού – Ρουβά 50€, η Δήμητρα Καραθανάση 200€, ο Σπύρος & η Τάνια Γερακάρη 100€, ο Άλκις Βατίδης  50€, ο Σπύρος & η Κατερίνα Καχρίλα 100€, ο Πίπος & η Λένα Βερβιτσιώτη 50€, η Οικογ. Απόστολου Πατούνη 100€.  

Εις Μνήμην Σταυρούλας Παγκράτη, ο Ορέστης Παναγάκος & η Σπυριδούλα Μουχλιανίτη 100€

Εις Μνήμην Ευάγγελου Στασινού, η Οικογ. Κων/νου Νίκου 50€, η Αικατερίνη Γαλάνη 20€

Εις Μνήμην Χρήστου Μαζαράκη, το Σωματείο ημερόπλοιων σκαφών Κερκύρας 100€ , ο Παπικινός Πέτρος 50€

Εις Μνήμην Κικής Μακρή, ο Νικόλαος & η Ίνα Αγάθου 100€, η Αλίκη Ρουβά 50€, η Ομάδα συνεργασίας ΣΕΟ Κερκύρας 30€, η Αλεξάνδρα Κοκοτού – Ρουβά 50€

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!