Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΑΟCTA Κέρκυρας: Ευχαριστίες σε ΠΥ και όσους συνδράμουν για την εξυπηρέτηση των τουριστών

Ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων  Κέρκυρας AOCTA ενημερώνει πως χθες βράδυ μετά από  το μήνυμα του GR-ALERT για προληπτική εκκένωση των περιοχών  Καλάμι  και Νησάκι, υπήρξε άμεση  κινητοποίηση από τον  Σύνδεσμο και τα μέλη του, σε συνεννόηση πάντα με τους εκπροσώπους των Tour Operators στην Κέρκυρα.

Λεωφορεία εστάλησαν προκειμένου να μεταφερθούν   οι τουρίστες από τα ξενοδοχεία των περιοχών αυτών  σε ενδεδειγμένους χώρους. Οι τουρίστες από το  Καλάμι και τα δύο μεγάλα ξενοδοχεία στο Νησάκι μεταφέρθηκαν στον ΟΛΚΕ, στο Δημοτικό θέατρο και στο Ε.Α.Κ. Ο Δήμος  Κεντρικής Κέρκυρας προσέφερε  στους τουρίστες νερό και σάντουιτς και σήμερα το πρωί  ξεκίνησε  η επιστροφή τους  με τουριστικά λεωφορεία στα ξενοδοχεία τους. 

Ο AOCTA εκφράζει δημοσίως τις ευχαριστίες του σε όλες τις δυνάμεις της  Πυροσβεστικής υπηρεσίας Κέρκυρας -επίγειες και εναέριες- για την άμεση ανταπόκριση και τον αγώνα που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν για την κατάσβεση της φωτιάς, στους εθελοντές, στους Δήμους της Κεντρικής και Βόρειας Κέρκυρας και στην υπηρεσία Πολιτικής  Προστασίας της ΠΙΝ με την οποία υπήρξε συνεχής επικοινωνία και ενημέρωση. Ευχαριστίες επίσης  εκφράζει σε όλους του συνάδελφους τουριστικούς πράκτορες, τους λεωφορειούχους και ιδιοκτήτες Ε.Ι.Χ. με οδηγό και ιδιαιτέρως στους οδηγούς τους  για την άμεση ανταπόκριση και συμβολή τους στην απομάκρυνση και στην ασφαλή επιστροφή των τουριστών .

Τέλος ο AOCTA ευχαριστεί την Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας και  την Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας ΟΕΤΚ που επέδειξαν  άμεσα αντανακλαστικά και κινητοποιήθηκαν προς ανεύρεση δωματίων  για τους τουρίστες που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα καταλύματά τους.

 Ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας  παραμένει  πάντα στην διάθεση όσων χρειάζονται την συμβολή του και ελπίζει σε άμεσο περιορισμό και κατάσβεση της φωτιάς.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!