Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

«Αδειασμα» Κόνσολα σε ΕΤΑΔ για την κατάσταση του Αχιλλείου

Σε σχόλιο με το οποίο ουσιαστικά αφήνει έκθετη τη διοίκηση της Ελληνικής Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου, προέβη σήμερα από την Κέρκυρα ο υφυπ. Τουρισμού Μάνος Κόνσολας.
Όπως μεταξύ άλλων είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ,
«Η αυτοδιοίκηση έχει δικαίωμα στο να ζητά ανταπόκριση από την είσπραξη εσόδων μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς ιδιαίτερα, που από αυτά τα έσοδα ένα μεγάλο μέρος καλύπτει τις ανάγκες του εθνικού ακαθάριστου προϊόντος. Το Αχίλλειο είναι ένα από τα σημαντικά μνημεία εφάμιλλο με άλλα μνημεία ιστορικά, πολιτιστικά, της χώρας. Περισσότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ είναι τα έσοδα ανά έτος και 3.000.000 οι επισκέπτες αν δεν κάνω λάθος και από εκεί και πέρα η ΕΤΑΔ πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της. Δε διανοούμαι ότι στελέχη της ΕΤΑΔ μεταθέτουν ευθύνες σε τμηματάρχες και διευθυντές και δεν ανέλαβαν καμία ευθύνη 4 χρόνια. Πρέπει να είμαι πολύ ξεκάθαρος και απόλυτα ειλικρινής. Πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες. Και θα έπρεπε να συναισθανθούν το μέγεθος του προβλήματος».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!