Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένας έφυγε…δύο ήρθαν στην ΑΕ Λευκίμμης

Την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ένας έφυγε, δύο ήρθαν στην ΑΕ Λευκίμμης.

Συγκεκριμένα η “Βασίλισσα” της Νότιας Κέρκυρας έλυσε αιφνιδιαστικά τη συνεργασία της με τον τερματοφύλακα Λέτσο Λάμιον ή Αλέξανδρο (όπως τον αποκαλούν στην Ελλάδα), την ίδια ώρα, που προσέθετε στο ρόστερ της τον περσινό της γκολκήπερ Μάρκο Γκάκο, που μετά από ένα εξάμηνο στη Θύελλα Σαρακηνών επιστρέφει στη Λευκίμμη και τον Κερκυραίο  μεσοαμυντικό Σπύρο Μπαλό, που αγωνίζονταν στον Πανηλειακό.

Η αποχώρηση Λέτσο

Η λύση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Λέτσο δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά προέκυψε αιφνιδιαστικά. Μάλιστα όλοι περίμεναν αποχώρηση του γκολκήπερ Παγκράτη, ο οποίος είχε εκφράσει την πρόθεση του να επιστρέψει στην Ιταλία, όπου αγωνίζονταν πριν έρθει στη Λευκίμμη. Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν. Αιτία το γκολ, που δέχτηκε ο Λέτσο την Κυριακή (29/1/23) στην Πάργα στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Όταν ο Σιδέρης των γηπεδούχων βρήκε τον τερματοφύλακα της Λευκίμμης εκτός εστίας και τον κρέμασε με ψηλοκρεμαστό σουτ από το κέντρο του γηπέδου. Αυτό προκάλεσε “γκρίνια” σε κάποια μέλη της διοίκησης, με αποτέλεσμα το κλίμα να γίνει “βαρύ και ασήκωτο” για τον έμπειρο τερματοφύλακα , ο οποίος ως ελεύθερος δεν θα δυσκολευτεί να βρει το νέο του προορισμό. Να σημειωθεί ότι ο 29χρονος “κήπερ” έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων με τις φανέλες των: Πιστογιέζε, Εργοτέλη, Καραβά, Ιωνικό, Διάνα Ηλιούπολης, Σούρμενα, Τριγλία Ραφήνας, Ιάσονα Αγίου Φανουρίου, ΓΣ Ηλιούπολης, Άγιο Δημήτριο, Αήττητο Σπατων, Αστέρα Αμαλιάδας, Αλμυρή Βόλου, Ηρόδοτο, Τηλυκράτη & ΑΕ Λευκίμμης (δύο φορές).

Επιστροφή Μάρκου Γκάκου

Γεννημένος το 1996 στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε την καριέρα στις Ακαδημίες του Απόλλωνα Πόντου και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Θερμαϊκό στην Ρουμανία με ASC POLI & CSC GHIRODA επέστρεψε στην Ελλάδα το 2021 για λογαριασμό της ΑΕ Λευκίμμης, πέρσι  επέστρεψε στη Ρουμανία (CS Millenium Giarmata) για να ξαναγυρίσει στην Ελλάδα και να ενταχθεί στο ρόστερ της Θύελλας Σαρακηνών (2ος όμιλος Γ΄Εθνικής). Τώρα επιστρέφει στην ΑΕ Λευκίμμης.

Νέο αίμα ο Σπύρος Μπαλός

Γεννημένος στην Κέρκυρα το 2004.  Αγωνίζεται στις θέσεις του δεξιού οπισθοφύλακα, και του μέσου. Ξεκίνησε στις Ακαδημίες της ΠΑΕ Κέρκυρας και το 2019 πήρε μεταγραφή για την Κ17 της ΠΑΕ Θεσπρωτός, την επόμενη χρονιά συμπεριλήφθηκε στην Κ19, ενώ ο κόουτς Χουάν Ραμόν Ρότσα τον προώθησε στην επαγγελματική ομάδα, που αγωνίζεται στην Super League 2. Στην αρχή της φετινής σεζόν μετακινήθηκε στον Πανηλειακό, με τον οποίο έλυσε τη συνεργασία για να έρθει στην ΑΕ Λευκίμμης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!