Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ένωση Εστίασης Κέρκυρας: Όχι στη νέκρωση της πόλης μας – Ναι στην παράταση του ωραρίου μουσικής

Την κατάσταση στα χέρια της παίρνει η Ένωση Εστίασης Κέρκυρας και καλεί όλους τους επαγγελματίες και του φορείς σε συνάντηση το Σάββατο, όπου θα δώσουν κοινή συνέντευξη τύπου. Η Ένωση Εστίασης καλεί:

Επιμελητήριο, Ομοσπονδία ΟΕΒΕΚ, Εμπορικό Σύλλογο, Σύλλογο Ξενοδόχων, Σύλλογο Τουριστικών Πρακτόρων, Ιόνιο Ομοσπονδία Εμπορίου, Ενιαίο Φορέα παλιάς πόλης, Σύλλογο Ξεναγών, Σύλλογο Ταξί.

 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Το Σάββατο 16, Ιουλίου στις 11 το πρωί στα γραφεία της ομοσπονδίας ΟΕΒΕΚ στην Πλακάδα του Αγίου Σπυρίδωνος στον πρώτο όροφο καλούμε για να ενημερώσουμε σχετικά με το επίκαιρο αίτημα τροποποίησης του ωραρίου μουσικής που αφορά στις επιχειρήσεις μας. Μία δήλωση συμπαράστασης θα βοηθήσει τον αγώνα μας, γιατί θεωρούμε άδικο και καταστροφικό για την τοπική οικονομία βιομηχανία τουρισμού που όλοι μας έχουμε ανάγκη, ιδιαίτερα μετά από δύο ανύπαρκτες τουριστικές χρονιές λόγω πανδημίας. Είμαστε όλοι κρίκοι μιας οικονομικής αλυσίδας που ζει, υπάρχει και εξελίσσεται μέσα από τον τουρισμό. Ναι στην παράταση ωραρίου μέχρι τις δωδεκάμισι καθημερινά και μία τα ξημερώματα για τα σαββατοκύριακα. ΄Όχι στη νέκρωση και φτωχοποίηση της πόλη μας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!