Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Έξυπνοι τρόποι για να μυήσετε το παιδί σας στο ποδόσφαιρο

Η γνωριμία του παιδιού σας με το ποδόσφαιρο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κρατήσετε υγιές, δραστήριο και να το διασκεδάσετε για ώρες. Αν θέλετε να μυήσετε το παιδί σας στο ποδόσφαιρο, τότε υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείτε να το κάνετε. Είτε ενδιαφέρεται ήδη για το άθλημα, είτε δεν το έχει δοκιμάσει ποτέ στο παρελθόν, οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να κάνετε το παιδί σας να ασχοληθεί και να δοκιμάσει το άθλημα.

Πάρτε του μια μπάλα ποδοσφαίρου

Το να αποκτήσει το παιδί σας τη δική του μπάλα θα του δώσει την ευκαιρία να συνηθίσει να κλωτσάει με το δικό του ρυθμό. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθει τις θεμελιώδεις δεξιότητες χωρίς καμία απολύτως πίεση. Επίσης, θα το κρατάει δραστήριο χωρίς καν να το καταλαβαίνει. Αν το παιδί σας είναι μικρόσωμο, προμηθευτείτε μια μικρότερη μπάλα ποδοσφαίρου που να του ταιριάζει. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.r-gol.com/elμπορείτε να βρείτε μπάλες ποδοσφαίρου μεγέθους δύο ή τριών, οι οποίες θα είναι πιο προσιτές στα μικρότερα παιδιά από ό,τι μια κανονική μπάλα μεγέθους πέντε.

Κάντε του ένα σχετικό δώρο

Αν προσφέρετε μια μπάλα ποδοσφαίρου ή κάποια ποδοσφαιρικά παπούτσια στο παιδί σας ως δώρο σε μια ειδική περίσταση, σαν κίνηση θα το ενεργοποιήσει έξυπνα και θα τα εκτιμήσει πραγματικά. Η σύνδεση τους με τη διασκέδαση θα το ενθαρρύνει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο χωρίς να χρειάζεται η δική σας συμβολή. Εναλλακτικά, μπορείτε να  διαλέξετε κάποια αξεσουάρ μαζί. Η συμμετοχή του παιδιού σας από την αρχή είναι ένας καλός τρόπος για να το κάνετε να ενδιαφερθεί και να ασχοληθεί πιο ενεργά με την μπάλα. Υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω σε ρουχισμό, αξεσουάρ ή παπούτσια ποδοσφαίρου. Στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.r-gol.com/el/podosphairika-papoutsia για παράδειγμα μπορείτε να δείτε παπούτσια σε πολλά σχέδια και χρώματα για να διαλέξετε, εκείνο που θα τραβήξει την προσοχή του μικρού σας φίλου. 

Βάλτε ένα τέρμα στον κήπο ή στο μπαλκόνι σας

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να πετυχαίνεις ένα γκολ και σίγουρα το παιδί σας θα νιώσει το ίδιο. Στήστε ένα τέρμα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας και ενθαρρύνετε το παιδί σας να σουτάρει. Έτσι θα μάθει πώς να χτυπάει μια μπάλα και να βελτιωθεί με έναν στόχο. Εάν θέλετε να το ενθαρρύνετε περαιτέρω, μπορείτε να γίνετε ο τερματοφύλακας και να του δώσετε τη δυνατότητα να νικήσει κάποιον ή να ανταλλάξετε ρόλους και να του ρίχνετε βολές εσείς.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!