Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έπαιξαν μπάλα & είπαν “ΝΑΙ στη ζωή-ΟΧΙ στα Ναρκωτικά”

“Ναι στην ζωή” είπαν τα 160 παιδιά των οκτώ κερκυραϊκών σχολών ποδοσφαίρου που συμμετείχαν στο 16ο φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε στην Κάτω Πλατεία το Σάββατο 26 Ιουνίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Παράρτημα Κέρκυρας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) με τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων του «ΔΙΑΠΛΟΥΣ». Στο ποδοσφαιρικό τουρνουά, που αφορούσε τις ηλικιακές κατηγορίες Κ8 και Κ10, συμμετείχαν οι εξής σχολές ποδοσφαίρου του νησιού μας: ΡοΜα, Ορφέα Κανονιού, Αχιλλέα Νυμφών, Θιναλιακού, Οδυσσέα Αυλιωτών, Ολύμπου, ΑΟ Φοίνικες & Ακαδημία Ολυμπιακού στην Κέρκυρα (Σφακιανάκης). Η εκδήλωση, με κεντρικό σύνθημα «ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΖΩΗ» τροφοδότησε με απίστευτη ομορφιά την ψυχή και τη σκέψη τόσο των μικρών αθλητών όσο και των θεατών.

Η εκδήλωση
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την τελετή λήξης, στην οποία βραβεύθηκαν οι νικητές των 5 διαγωνισμών (επιδεξιότητας, κυκλοφορίας, δυνατότερου σουτ, ακρίβειας πάσας και ευστοχίας) από τους γιατρούς Σπύρο Δαφνή & Νίκο Δοκανάρη, το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγγελική Κώστα, τον εκπρόσωπο των εργαζομένων του «ΔΙΑΠΛΟΥΣ» κ. Νικολόπουλο. Επίσης δόθηκαν μετάλλια σε όλα τα παιδιά και κύπελλα συμμετοχής στις ομάδες από τον επιστημονικό υπεύθυνο του «ΔΙΑΠΛΟΥΣ» Ηλία Μιχαλαρέα και τα μέλη του ΔΣ του ΕΣΥΝ Νίκο Πέρρο, Τζένη Σκέμπρη και Σπύρο Βεδουρά. Τέλος, ο πρόεδρος του παραρτήματος Κέρκυρας του ΕΣΥΝ Κώστας Ρούσσινος ευχαρίστησε τον ΟΛΥΜΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ για τη βοήθεια του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης καθώς διέθεσε όλο το αναγκαίο αθλητικό υλικό.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!