Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Έπαιξαν beach tennis για να πουν ΟΧΙ στα Ναρκωτικά

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (30/6) με επιτυχία το τουρνουά beach tennis, που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Κέρκυρας – ΔΗ.ΜΟ.Π. «Νίκος Μώρος» και του Συλλόγου «ΣΤΗΡΙΞΗ» κατά των Εξαρτησιογόνων Ουσιών & του AIDS.

Η αυλαία του τουρνουά, που ήταν ενταγμένο & στο καλεντάρι του «Corfu National Tounament» είχε ανοίξει την Παρασκευή 25 Ιουνίου. Νικητές στην κατηγορία του Μεικτού αναδείχτηκε το ζευγάρι Κατερίνας Μαυρόχη-Σπύρου Τσουκαλά, που επικράτησαν στον τελικό με 2-0 του ζευγαριού Σπύρου Δολιανίτη-Έλενας Στυλιανίδη. Στους Άνδρες την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα Σπύρου Παλαιοχωρίτη- Σπύρου Τσουκαλά, που μετά από έναν τελικό για γερά νεύρα, διάρκειας δύο ωρών νίκησαν 2-1 σετ του Κωνσταντίνο Μικάλεφ-Χάρη Δόϊκα. Στις Γυναίκες, οι αγώνες έγιναν σε έναν όμιλο, όπου την πρώτη θέση κατέκτησε το ζευγάρι Κατερίνα Μαυρόχη-Έλενα Στυλιανίδη και ακολούθησαν Αναστασία Αρώνη-Μάγδα Μεσημέρη και Λουκία Βεντούρα-Μαρία Χρυσικοπούλου. Η τελετή λήξης αφιερώθηκε στην Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών.

Τα ευχαριστήρια των διοργανωτών

Οι διοργανωτές του τουρνουά, μετά την ολοκλήρωση του ανακοίνωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Συγχαρητήρια σε όλους του συμμετέχοντες που παρά τον Καύσωνα ήταν παρών και βοήθησαν στην διεξαγωγή του Τουρνουά. Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γουβιών για την παραχώρηση του γηπέδου απέναντι από το Iliada Beach Hotel Corfu. Ευχαριστούμε τον σύλλογο ΣΤΗΡΙΞΗ για την ένταξη του Τουρνουά μας στις δράσεις και στον αγώνα που κάνει κατά των Ναρκωτικών. Ευχαριστούμε το Acanthus Blue Hotel , που φιλοξένησε τους αθλητές μετά το πέρας των αγώνων. Ευχαριστούμε το Δ.Σ του ΝΑΟΚ και τον Πρόεδρο Γιώργο Δημουλή για την αμέριστη συνεχή στήριξη που μας παρέχει στο άθλημα του Beachtennis.io Ευχαριστούμε τον Πάνο Μουρίκη, που με τον φακό του ζωντάνεψε το Τουρνουά μας. Το τελευταίο ευχαριστώ στην εταιρεία X-treme Stores για την χορηγία προϊόντων στους αθλητές μας». Επίσης ενημέρωσε ότι το επόμενο τουρνουά είναι προγραμματισμένο για τα τέλη του μηνός Ιουλίου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!