Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑΧωρίς κατηγορία

Έφτασε στην Κέρκυρα ο Κ. Καραμανλής – Ξεκίνησε τις συναντήσεις στην Περιφέρεια

Έφτασε νωρίς το πρωί στην Κέρκυρα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, τον οποίο υποδέχθηκε ο βουλευτής Στεφανής Γκίκας.

Στη συνέχεια, τον υποδέχθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων η Περιφερειάρχης, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου. Ακολούθησε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή του Βουλευτή Κέρκυρας με τη ΝΔ, Στέφανου Γκίκα, των Δημάρχων Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Μερόπης Υδραίου, Βόρειας Κέρκυρας, Γιώργου Μαχειμάρη, Νότιας Κέρκυρας, Κώστα Λέσση, Παξών, Σπύρου Βλαχόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας, Κώστα Ζορμπά, του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών & Τεχνικών Έργων, Μανώλη Ορφανουδάκη, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, Νίκου Μουζακίτη, του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης “Ιόνιος Συμμαχία” και πρώην Περιφερειάρχη, Σπύρου Σπύρου, της Αντιδημάρχου Βόρειας Κέρκυρας, Σπυριδούλας Κόκκαλη, του Προέδρου και του δ/σ του Ο.Λ.ΚΕ., Γιώργου Χονδρογιάννη και Σπύρου Ζερβόπουλου αντίστοιχα, του Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου, Ανδρέα Φλώρου, του Προέδρου της ΔΕΕΠ Κέρκυρας της ΝΔ, Σπύρου Παντελιού κ.α.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!