Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

ΝΟΤΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ: Κατ’ επείγουσα και δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Σε κατ’ επείγουσα και δια περιφοράς συνεδρίαση καλεί τους δημοτικούς συμβούλους Νότιας Κέρκυρας, ο πρόεδρος του σώματος Γιάννης Καββαδίας την Τετάρτη 29 του μήνες στις 12:30.

 

Η πρόσκληση 

 

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018), ,  ΣΑΣ ΚΑΛΩ να προσέλθετε σε Κατεπείγουσα (δια περιφοράς)  Συνεδρίαση (15η) του Δημοτικού μας Συμβουλίου , την Τετάρτη  29η Ιουνίου 2022 και από  ώρα 12.30 έως 14.30   για λήψη Αποφάσεων  επί των  κατωτέρω θεμάτων:

  1. Έγκριση της αριθ. 19-1/2022 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά την 4η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Νότιας Κέρκυρας οικονομικού
  2. Εξουσιοδότηση υπόλογου εκπροσώπου για τις διαχειριστικές ενέργειες της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου Νότιας Κέρκυρας

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας και τη ψήφο σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση ds@1406.syzefxis.gov.gr  μέχρι τις 14.30 της 29 ης Ιουνίου 2022.

Ο κατεπείγον λόγος της συνεδρίασης συνίσταται στο γεγονός της άμεσης έγκρισης των αναμορφώσεων του Προϋπολογισμού έτους 2022 και την παροχή εξουσιοδότησης στον υπόλογο της Ταμειακής Υπηρεσίας  για την συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Νότιας Κέρκυρας.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!