Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Έφυγαν για αλλού κι άλλα αστέρια του κερκυραϊκού στίβου

Η έλλειψη αθλητικών υποδομών σε συνδυασμό με την “μοίρα” των επαρχιακών & ιδιαίτερα των περισσοτέρων νησιωτικών περιοχών οδήγησε μία ακόμα φουρνιά κερκυραίων αθλητών στίβου στην μετακίνησή τους εκτός Κέρκυρας.

Πρόκειται για τους διεθνείς (με τις εθνικές ομάδες διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών) αθλητές  του Κερκυραϊκού ΓΣ στα 400μ  Σπύρο Δουκατέλη, τους επικοντιστές Ηρώ Βραδή – Στέλιο Σκορδίλη και τον 800άρη του ΑΟ Κέρκυρα 2015, Σπύρο Ντουραχάνη.   Το γεγονός ήταν γνωστό από καιρό, αφού οι αθλητές αυτοί ήδη είχαν ξεκινήσει προπονήσεις με τους προπονητές των νέων τους σωματείων. Ο Σπύρος Δουκατέλης στον ΓΣ Ελ. Βενιζέλος, η Ηρώ Βραδή στον Ερμή Κωνσταντινουπόλεως, ο Στέλιος Σκορδίλης στον Παναθηναϊκό και ο Σπύρος Ντουραχάνης στην Ολυμπιάδα Πατρών.   Οι μεταγραφές τους επισημοποιήθηκαν με την επικύρωσή τους  στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, που συνεδρίασε την περασμένη Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022.

Συνολικά εγκρίθηκαν  758 μεταγραφές αθλητών-τριών στίβου σε ολόκληρη τη χώρα. Σε ό, τι αφορά την Κέρκυρα, ο αριθμός των μεταγραφέντων αθλητών-τριών έφτασε τους 14. εκ των οποίων οι επτά, πήγαν σε σωματεία εκτός Κέρκυρας (είτε για τους γνωστούς λόγους που επισημαίνονται παραπάνω, είτε λόγω οικογενειακής μετακόμισης, είτε λόγω σπουδών), ενώ οι άλλοι επτά μετακινήθηκαν σε άλλα κερκυραϊκά σωματεία.

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους έχουν εγκαταλείψει τα κερκυραϊκά σωματεία οι πρωταθλητές μας,  Σπυριδούλα Καρύδη (ΑΟ Κάλλιστος), Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης (ΑΟ Κάλλιστος), Δημήτρης Μονόπωλης (ΓΣ Κηφισιάς), Πέτρος Πουλής (Μ. Αλέξανδρος Μακεδονίας), Παναγιώτα και Γιώργος Δόσης (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος), Κωνσταντίνα Ρωμαίου (Παναθηναϊκός).

 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ

Σπύρος Δουκατέλης από Κερκυραϊκό στον ΓΣ Ελ. Βενιζέλος

Ηρώ Βραδή από Κερκυραϊκό στον Ερμή Κωνσταντινουπόλεως

Στέλιος Σκορδίλης από Κερκυραϊκό στον Παναθηναϊκό

Σπύρος Ντουραχάνης από ΑΟ Κέρκυρα 2015 στην Ολυμπιάδα Πατρών

Βιλελμίνη Καρύδη από Κερκυραϊκό στην Ολυμπιάδα Πατρών

Ειρήνη Μπαλή από Κερκυραϊκό στην ΓΕ Κέρκυρας

Αδαμαντία Βιτουλαδίτη από Κερκυραϊκό στον ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών

Γεώργιος Προβατάς από ΓΣ Κέρκυρας 2018 στον ΓΣ Σέρρες

Γεωργία Κοκαβέση από Κερκυραϊκό στην ΓΕ Κέρκυρας

Αικατερίνη Διαβάτη από Κερκυραϊκό στον ΓΣ Κέρκυρας 2018

Αλέξανδρος Στρατηγός από ΑΟ Κέρκυρα 2015 στον ΓΣ Κέρκυρας 2018

Αριάδνη Κατσαρού από ΓΕ Κέρκυρας στον ΑΟ Κέρκυρα 2015

Κωνσταντίνος Καρβούνης από ΓΕ Κέρκυρας στον ΑΟ Κέρκυρα 2015

Αικατερίνη Γουρδούκη από ΑΕ Λευκίμμης σε ΓΕ Κέρκυρας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!