Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

“Έφυγε” ο φροντιστής του ΑΟ Κέρκυρα  Σώσης Μουρμούρης

“Έφυγε” χθες από τη ζωή στα 59 του χρόνια, χτυπημένος από τον καρκίνο ο φροντιστής του ΑΟ Κέρκυρα Σώσης Μουρμούρης.

 Υπήρξε από τους ένθερμους φίλους της αγαπημένης ομάδας του νησιού μας, την οποία όχι μόνο ακολουθούσε ανελλιπώς, αλλά της προσέφερε ανιδιοτελώς και πολύτιμες υπηρεσίες.

Στην επαγγελματική του ζωή ήταν εργαζόμενος στον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας, από όπου συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα. Ήταν νυμφευμένος και πατέρας δύο παιδιών. Για την απώλεια του, η διοίκηση του ΑΟ Κέρκυρα εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: “Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου μας συνεργάτη Σώση Μουρμούρη. Πάντα με το χαμόγελο, αγόγγυστα και ανιδιοτελώς προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα μας. Αντιμετώπισε με θάρρος και αξιοπρέπεια την ασθένεια του μέχρι τέλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”. 

 

*Η διεύθυνση και το προσωπικό της “ΚΣ” εκφράζουν  τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!