Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Αναβλήθηκε για τον Μάρτιο η εκδίκαση στο ΣτΕ για τα υψομετρικά στον Ερημίτη

Αναβλήθηκε για τις 22 Μαρτίου 2023 η εκδίκαση της αίτησης ακύρωσης των οικοδομικών αδειών που κατέθεσε ο δήμος βόρειας Κέρκυρας για το Kassiopi Project στον Ερημίτη. Σύμφωνα με τον δικηγόρο Γ. Καλούδη που εκπροσωπεί αφιλοκερδώς τον Δήμο στην υπόθεση αυτή, η αναβολή ζητήθηκε  «για καλύτερη προετοιμασία ενόψει του γεγονότος ότι 6 μέρες πριν τη δίκη η εταιρεία τσιμεντοποίησης και κακοποίησης του Ερημίτη «ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΝΕΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με τον διακριτικό τίτλο «NEW CORFlJ REAL ESTATE INVESTMENTS», που εδρεύει στην Αθήνα  άσκησε παρέμβαση στη δίκη υπέρ των υπουργών και κατά του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας». 

Η προσφυγή έχει να κάνει ουσιαστικά με την υψομετρική μελέτη και είχε κατατεθεί στις 2 Σεπτεμβρίου του 2020 ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης είχε πάρει ακόμα μια αναβολή στις 23 Νοεμβρίου 2022.

 

 

*ΕΡΤ Κέρκυρας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!