Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

“Έφυγε” στα 68 του ο πρώην Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Τάκης Νικολόπουλος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών ο Παναγιώτης (Τάκης) Νικολόπουλος, ακτινολόγος και πρώην διοικητής της 6ης ΥΠΕ, όπου είχε συνεργαστεί στενά, με τον πρώην Διοικητή του νοσοκομείου της Κέρκυρας Φ. Κακαβίτσα. Ο Τ. Νικολόπουλος ήταν αναπληρωτής γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα.

Το Σάββατο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πρέβεζας με συμπτώματα εμφράγματος και διακομίστηκε διασωλληνωμένος σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στα Γιάννενα, όπου δυστυχώς έχασε την μάχη για τη ζωή.

 Ο Τάκης Νικολόπουλος, είναι «άλλη μια οδυνηρή απώλεια» έγραψε στο συλλυπητήριο μήνυμα του ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Ξανθός. «Έφυγε» ξαφνικά από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας Τάκης Νικολόπουλος, μια ξεχωριστή προσωπικότητα του ιατρικού κόσμου και της Αριστεράς. Άνθρωπος υψηλής  ποιότητας, ευγένειας και ήθους, που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια  και αφοσίωση το δημόσιο σύστημα υγείας, τον ιατρικό συνδικαλισμό και την  υπόθεση της κοινωνικής αλλαγής στη χώρα μας. Αφήνοντας ευδιάκριτο και ανεξίτηλο «αποτύπωμα» στη συλλογική μας μνήμη. Από τους αντιδικτατορικούς αγώνες, μέχρι την υπεράσπιση του ΕΣΥ, τις διεκδικήσεις της ΟΕΝΓΕ, το αριστερό σχέδιο για την Υγεία και τη διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα και «πληγωμένος» από τον πρόωρο χαμό της αγαπημένης του Δήμητρας, συνέχισε να προσφέρει από τη θέση του αν. Συντονιστή της ΝΕ Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όλοι οι φίλοι και σύντροφοί του νιώθουμε σήμερα ανείπωτη θλίψη και συντριβή.  Θρηνούμε πραγματικά. Τάκη μας λείπεις ήδη. Αποστόλη και Μαρία κουράγιο….»

«Είναι θλιβερό να αποχαιρετάς ανθρώπους που φεύγουν τόσο αναπάντεχα και που μοιράστηκες μαζί τους κοινούς αγώνες, χαρές και λύπες και πάνω απ’ όλα την προσδοκία ότι μπορούμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο για τις γενιές που έρχονται» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Κώστας Μπάρκας, για τον Τάκη Νικολόπουλο
 
 
“Εφυγε δυστυχώς απρόσμενα ο Τάκης Νικολόπουλος. Ξεχωριστή προσωπικότητα του ιατρικού κόσμου και της Άριστεράς. Πρωην διοικητής της 6ης υγειονομικής Περιφέρειας μέχρι το 2020, με τον οποίο συνεργαστήκαμε πολύ στενά και του ανήκει, ένα σημαντικό ποσοστό (ως πολιτικός προιστάμενος μου ως διοικητής του νοσοκομείου), όσων πετύχαμε στο δικό μας νοσοκομείο την Τριετία 2016-2019. (αυξηση ιατρικού προσωπικού, ολοκλήρωση και ενταξη στο ΕΣΠΑ ιατρικών μηχανημάτων, νεα τμηματα -ΤΕΠ, Ογκολογικό-Detox κοκ). Συνδικαλιστής και άνθρωπος χωρίς ιδιοτέλεια, επί χρόνια στο μετερίζι των κοινωνικών αγώνων στην Ηπειρο όπου εργαστηκε επί χρόνια στο δημόσιο σύστημα υγείας.. Συλληπητήρια στους δικούς του ανθρώπους…”, σημείωσε ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου της Κέρκυρας Φοίβος Κακαβίτσας.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!