Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Ήπειρος: 24 σχολεία υπό κατάληψη

Κύμα καταλήψεων στα σχολεία της Ηπείρου. Οι καταλήψεις ξεκίνησαν σταδιακά από το βράδυ της Παρασκευής και το πρωί της Δευτέρας βρήκε συνολικά 24 σχολικές μονάδες να βρίσκονται εκτός λειτουργίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα μέχρι στιγμής, υπό κατάληψη τελούν έντεκα σχολεία στην Άρτα, επτά στα Γιάννινα, δύο στην Πρέβεζα και τέσσερα στην Θεσπρωτία.

Στα Γιάννινα κατάληψη γίνεται στο 1ο και το 3ο ΕΠΑΛ, στο 2ο, το 3ο και το ΓΕΛ Ανατολής, το 5ο Γυμνάσιο και το Γυμνάσιο Ζίτσας.

Οι μαθητές προβάλουν αιτήματα που σχετίζονται με τα μέτρα για την πανδημία αλλά και θέματα που αφορούν στις σχολικές υποδομές.

Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου τα σχολεία που βρίσκονται υπό κατάληψη συνεχίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία μέσω τηλεκπαίδευσης ενώ μετράνε κανονικά οι απουσίες.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!