Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα του ΑΟΚΚ στην Πάτρα απο την Παναχαϊκή

Ο ΑΟΚ Κέρκυρας ηττήθηκε στο γήπεδο Αγυιάς Αχαΐας 4-0  από την Παναχαϊκή για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2. Για ένα ακόμα ματς η κερκυραϊκή αποστολή ήταν «λειψή», αφού ο κόουτς  Νίκος Θεοδοσιάδης είχε στη διάθεση του  14 παίκτες. Η Παναχαϊκή ήταν κυρίαρχη στον αγώνα, ενώ ο ΑΟΚΚ κατάφερε να περάσει τη σέντρα μετά το 17ο λεπτό. Να σημειωθεί ότι τα τρία γκολ της Αχαΐκής ομάδας πέτυχαν δύο πρώην παίκτες του ΑΟΚ Κέρκυρας, δύο ο Σιατραβάνης, που ήταν και MVP του ματς και ένα ο Μυτίδης. Το τέταρτο πέτυχε ο Μωραΐτης, ο οποίος είχε και δύο δοκάρια.

Οι κυριότερες φάσεις

22΄ ΓΚΟΛ 1-0. Ο Μυτίδης στο πρώτο του με τα “κοκκινόμαυρα”, μετά από σέντρα από δεξιά, η μπάλα περνάει από όλους και ο Κύπριος επιθετικός με το αριστερό νικάει τον Παγκράτη!

30΄ΔΟΚΑΡΙ  Ωραία ανάπτυξη από δεξιά με Μαυριά, σέντρα στα σώματα, με τον Μωραΐτη να παίρνει το ριμπάουντ και εντελώς μόνος του σαν σε προπόνηση στέλνει τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Παγκράτη!

40΄Ο Μυτίδης πέτυχε γκολ, ωστόσο ακυρώθηκε γιατί ο παίκτης της Παναχαϊκής ήταν σε θέση οφσάιντ

42΄ΓΚΟΛ 2-0. Ο Σιατραβάνης με ωραία ενέργεια και καταπληκτικό πλασέ στα όρια της περιοχής, επιβραβεύει την εντυπωσιακή του εμφάνιση με ένα τέρμα.

44’ ΔΟΚΑΡΙ. Δεύτερο δοκάρι για την Παναχαϊκή και πάλι μετά από κεφαλιά του Μωραΐτη σε πανομοιότυπη φάση με εκείνη του πρώτου δοκαριού.

56΄Τρομερό σουτ του Ανάκογλου στην κίνηση με το αριστερό. Εντυπωσιακή επέμβαση ο Παγκράτης.

58΄Ο Παγκράτης νικάει τον Μωραΐτη σε τετ α τετ.

60΄ΓΚΟΛ 3-0. Σκόρερ ο Μωραΐτης, που βρέθηκε τετ α τετ με την εστία του ΑΟΚΚ μετά από ασιστ του Μυτίδη.

63΄ΓΚΟΛ 4-0.Λάθος γύρισμα του Πέδρο , ο Σιατραβάνης  τσίμπησε τη μπάλα, πέρασε και τον Παγκράτη και σε κενή εστία έκανε το 4-0!

69΄Οι γηπεδούχοι ζητούν πέναλτι σε ανατροπή του Μωραΐτη εντός περιοχής του ΑΟΚΚ με τον διαιτητή να δείχνει συνέχεια στο παιχνίδι.

88΄Σουτ του Γκασίδη διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής, Ήταν το πρώτο κόρνερ για τον ΑΟΚΚ στον αγώνα.

Οι συνθέσεις

Παναχαϊκή (Μακρίδης)Ατανάσκοβιτς, Πολίμος, Τσελεπίδης, Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Παπατόλιος, Σιατραβάνης, Ανάκογλου (71΄Μασούρας), Μαυριάς (62΄Φροξυλιάς), Μωραΐτης, Μυτίδης (80΄Κυνηγόπουλος).

ΑΟΚ Κέρκυρας(Θεοδοσιάδης)Παγκράτης, Βλάχος, Τσάνης, Παναγιωτίδης (60΄Μπαμιόγλου), Γκίτσης, Πέδρο, Γεωργακόπουλος, Νικολόπουλος (67΄Ντε Νικολό), Μίσκου, Λεπενιώτης, Γκασίδης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!