Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα του Αστέρα 3-0 στα Τρίκαλα

Ο Αστέρας Πετριτή  γνώρισε σήμερα στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων την ήττα με 3-0  από τον ΑΟΤ για την 17η αγωνιστική του 3ου ομίλου Γ΄Εθνικής.

Η κερκυραϊκή ομάδα, που ταξίδεψε στη Θεσσαλική πόλη με πολλές απουσίες, βρέθηκε να χάνει με 2-0 από το πρώτο δεκάλεπτο (2΄Κουτσιανικούλης και 8΄Αλεξίου). Στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει, με τον Γραμμένο να αναστατώνει αρκετές φορές την άμυνα των γηπεδούχων, χωρίς ωστόσο να βρίσκει δίκτυα, ενώ στο 21΄κεραυνός του Κουκουλέκη σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του γκολκήπερ των Τρικάλων. Το σκορ έκλεισε στο 74΄ο Κουσκουνάς με πλασέ. Με τον ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΤΡΙΤΗ (Σφακιανάκης) αγωνίστηκαν οι : Δήμας, Μεντής. Γαρδικιώτης, Πούλος, Γκασίδης, Κουκουλέκης, Τσιάβος (83΄Λέσσης), Θηραίος, Μαρκόν, Γραμμένος, Γεωργακόπουλος (77΄Σούκερας). Πριν από την έναρξη όλων των αγώνων της Γ΄Εθνικής τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών (φωτο goal trikala). Μετά τα σημερινά αποτελέσματα ΑΕ Λευκίμμης (ήρθε νωρίτερα 0-0 με Ζάκυνθο) και Αστέρας Πετριτή παραμένουν σε τροχιά παραμονής στη Γ΄Εθνική, έχοντας απόσταση έξι και πέντε βαθμών αντίστοιχα από τη ζώνη υποβιβασμού. Υπενθυμίζεται ότι από τον 3ο όμιλο υποβιβάζονται απευθείας οι πέντε τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας, ενώ αυτή, που θα τερματίσει στην ένατη θέση θα συγκριθεί με τις αντίστοιχες των άλλων τριών ομίλων της κατηγορίας (από τον 1ο όμιλο υποβιβάζονται απευθείας έξι) και η χειρότερη βαθμολογικά υποβιβάζεται κι αυτή.

Γ ΕΘΝΙΚΗ- 3ος ΟΜΙΛΟΣ

Η 17η αγωνιστική

Διγενής Νεοχωρίου-Τηλυκράτης 0-2

Παναγρινιακός-Απόλλων Πάργας 3-3

Πανελευσινιακός-ΠΟ Φήκης 4-0

Τρίκαλα-Αστέρας Πετριτή 3-0

Ναυπακτιακός Αστέρας-Χαλκίδα 3-2

ΑΕ Λευκίμμης-Ζάκυνθος 0-0

ΤΕΤΑΡΤΗ 8/3/23

ΑΟ Υπάτου- Βύζας Μεγάρων

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (17 αγ)

Τηλυκράτης 37

ΑΟ Υπάτου 34

Πανελευσινιακός 34

ΑΟ Τρίκαλα 30

ΠΟ Φήκης 25

Βύζας Μεγάρων 25

ΑΕ Λευκίμμης 25

Αστέρας Πετριτή 24

———————————-

Ζάκυνθος 23

—————————————

Απόλλων Πάργας 19

Διγενής Νεοχωρίου 15

Παναγρινιακός 16

Χαλκίδα 10

Ναυπακτιακός Αστέρας 6

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!