Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σέντρα στη Γ΄Εθνική -Στον 3ο όμιλο Λευκίμη-Πετριτής

Ο Κύβος ερρίφθη! Η Γ’ Εθνική θα πραγματοποιηθεί με πέντε ομίλους την σεζόν 2022-2023. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στη συνεδρίαση της Τρίτης (1/11) αποφάσισε πέντε ομίλους των 14 ομάδων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η Γ’ Εθνική θα ξεκινήσει στις 12-13 Νοεμβρίου, ενώ οι πέντε πρωταθλητές θα διεκδικήσουν τα τέσσερα εισιτήρια ανόδου μετά από ειδικό πρωτάθλημα που θα γίνει. 

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, οι δύο κερκυραϊκές ομάδες έχουν συμπεριληφθεί στον 3ο Όμιλο, που περιλαμβάνει ομάδες από την Θεσσαλία, Ήπειρο, Αιτωλοακαρνανία, Λευκάδα, Ζάκυνθο, Βοιωτία, Εύβοια και Λεκανοπέδιο Αττικής.

Ο 3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΠΟ Φήκης
ΑΟ Τρίκαλα
Διγενής Νεοχωρίου
Απόλλων Πάργας
Τηλυκράτης Λευκάδας
Παναγρινιακός
Ναυπακτιακός Αστέρας
ΑΠΣ Ζάκυνθος
ΑΟ Υπάτου
Χαλκίδα
Πανελευσινιακός
Βύζας Μεγάρων
ΑΕ Λευκίμμης
Αστέρας Πετριτή

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!