Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ήττα του Φαίακα στην “αγγαρεία” της Έδεσσας

 

 

Στο ματς «αγγαρεία», που έγινε σήμερα στις 3 το απόγευμα στην Έδεσσα ο Αερωπός νίκησε 34-23 τον Φαίακα Κέρκυρας. Ο αγώνας ήταν εξ αναβολής για την 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Handball Premier. Ως γνωστό ο αγώνας είχε αναβληθεί λόγω θετικών κρουσμάτων covid στην κερκυραϊκή ομάδα. Υπενθυμίζουμε ότι η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος Α1 ανδρών χάντμπολ έχει ολοκληρωθεί, από τον όμιλο του Φαίακα,  το εισιτήριο για την Β΄φάση (play off) έχουν πάρει ο ΠΑΟΚ ως πρώτος και η Δράμα ως δεύτερη, ενώ οι άλλες πέντε ομάδες του ομίλου, μεταξύ των οποίων και ο Φαίακας παραμένουν στην Α1, δεδομένου ότι για φέτος δεν προβλέπονται υποβιβασμοί. Με αυτά τα δεδομένα, ο σημερινός αγώνας στην Έδεσσα είχε τυπικό χαρακτήρα. Να σημειωθεί ότι ο Φαίακας στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας που είναι επίσης εξ΄ αναβολής (14η αγωνιστική) θα υποδεχθεί στο ΕΑΚΚ το Σάββατο στις 15:00 τον ΑΕΣΧ Πυλαίας.

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ- ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 34-23

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 5-5, 7-7, 8-8, 12-9, 16-11 (ημχ.)20-14, 22-16, 24-17, 27-19, 30-22, 34-23

ΑΕΡΩΠΟΣ (Πηλαλίδης): Αθανασίου, Μαρίνος 1, Μαυρόπουλος, Μπουτικάρης 6, Μισαηλίδης 6, Μουμτζιδέλλης 4, Ιωαννίδης, Κώστας 1, Κράλλης 5, Βαφείδης, Γάτσης 7, Μέτσης 2, Κυριάκου 2

ΦΑΙΑΚΑΣ (Μιχαλάκης): Κοσκινάς, Πάλλας 4, Σκουρτάι 5, Ανδριώτης, Κόντης 6, Βλαχόπουλος 2, Δελλής, Γιαννακόπουλος 3, Νάστος 3.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!