Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ήττα του Φαίακα στην Βέροια για την Α1 Χάντμπολ

Με αντεπίθεση στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ο Φίλιππος νίκησε τον Φαίακα με 30-27 στη Βέροια για τη 12η αγωνιστική της Handball Premier και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα μετά από εκείνη της πρεμιέρας απέναντι στον Ζαφειράκη στις 18 Σεπτεμβρίου. O Φαίακας  είχε  τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα, προηγήθηκε με 12-16 στο ημίχρονο και 18-20 στο 40′. Από εκεί και πέρα, όμως, η ατυχία χτύπησε την κερκυραϊκή ομάδα, αφού αποχώρησαν από τον αγώνα τρεις παίκτες με τραυματισμούς (Ντζούλοβιτς, Μάνιτς & Νάστος ). Το γεγονός εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, που βρήκαν επιθετικές λύσεις, πήραν τα ηνία στο σκορ και με πιο καθαρό μυαλό στο τελευταίο δεκάλεπτο έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα.

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 4-5, 5-9, 7-12, 10-13, 12-16 (ημχ), 14-18, 18-20, 21-21, 24-23, 28-25, 30-27.
Φίλιππος (Παυλίδης): Κριούτσκοφ, Μούγιτς 4, Άγκοβιτς 4, Σόφρανατς 2, Κωστακίδης 3, Κακαφίκας, Αρβανιτίδης, Κουκουτσίδης 6, Ρίζος 2, Β. Φιλόσογλου 4, Παπαδόπουλος, Παπαγιάννης 5, Κυριακίδης Κ. Φιλόσογλου, Εμμανουήλ, Τσαμήτρος.
Φαίακας (Μιχαλάκης): ΕλΧαραγκάουι 2, Τσίλης 5, Ντζούλοβιτς 12, Κουλούρης, Δημητρέλλος, Κόντης 3, Κυπριώτης, Δελλής 1, Τσιλιμπάρης, Καράνοβιτς, Ζέρβας, Γεωργαλής, Μάνιτς 3, Προβατάς, Νάστος 1.
Διαιτητές: Πατιός – Τσιάνας. Δίλεπτα: 3-5. Πέναλτι: 3/3 – 3/3

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!