Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Αήττητοι πήραν την πρόκριση οι ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ του ΝΑΟΚ

Η ομάδα του ΝΑΟΚ προκρίθηκε πρώτη και αήττητη από τον όμιλο των Ιωαννίνων στην Β΄φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ Κ13 (γεν,2009).. Στην Α΄φάση του πρωταθλήματος πήραν μέρος 57 ομάδες χωρισμένες με γεωγραφικά κριτήρια σε 13 ομίλους. Ο ΝΑΟΚ, που μετείχε στον 8ο όμιλο, οι αγώνες του οποίου έγιναν το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας Ιωαννίνων, πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με Πύρρο Ιωαννίνων, ΝΟ Αργοστολίου & ΚΕ Κοζάνης και προκρίθηκε στον επόμενη φάση, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 20-22 Μαΐου 2022 (εκτενές ρεπορτάζ στην “ΚΣ” της Τρίτης 19/4/22).

Το ρόστερ του ΝΑΟΚ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιώργος Χατζηγεωργίου. ΑΘΛΗΤΕΣ: Δημήτρης Κατσαρός, Σπυρίδωνας Ρέτσης, Αλέξανδρος Μπαλής, Άγγελος Βέλιος, Απόστολος Μπρούτσος, Μιχάλης Τρύφωνας, Κωνσταντίνος Γιαννιώτης, Κωνσταντίνος Νιάκας, Στέφανος Νιάκας, Γεώργιος Νιάκας, Δημήτρης Μάμαλος.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!