Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Επιτυχίες του ΓΟΚ στο Περιφερειακό Ρυθμικής Γυμναστικής

Με τέσσερα μετάλλια, ένα χρυσό, ένα ασημένιο & δύο χάλκινα επέστρεψαν από την Πάτρα, οι αθλήτριες του Γυμναστικού Ομίλου Κέρκυρας, οι οποίες συμμετείχαν στον Περιφερειακό Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων Γυναικών-Νεανίδων σε Ατομικό & Ανσάμπλ.

 

Οι αγώνες διεξήχθησαν, σύμφωνα με το  υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ, Παρασκευή-Σάββατο (8-9 Ιουλίου 2021) στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πάτρας «Κ.Πετρόπουλος» και αφορούσαν την Γ΄Περιφέρεια (Ήπειρο-Αιτωλοακαρνανία-Ιόνια Νησιά- & Πελοπόννησο) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής . Σε αυτούς συμμετείχαν 11 σύλλογοι Γυμναστικής με περισσότερες από 60 αθλήτριες. Ο ΓΟ Κέρκυρας πήρε μέρος με μία αθλήτρια στην κατηγορία Γυναικών, μία στην κατηγορία Νεανίδων και την ομάδα Νεανίδων στο Ανσάμπλ.

 

Οι κερκυραϊκές επιτυχίες

Μαριλένα Δούρα  στην κατηγορία Γυναικών: πρώτη θέση, χρυσό μετάλλιο στις κορίνες & δεύτερη θέση, αργυρό μετάλλιο στην κορδέλα.

Βαλεντίνα Λούβρου στην κατηγορία Νεανίδων: τρίτη θέση, χάλκινο μετάλλιο στην κορδέλα του σύνθετου ατομικού.

ΑΝΣΑΜΠΛ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Γαρδικιώτη Σπυριδούλα-Γιαννιού Εύα-Ζερβού Χριστίνα-Καρπατσέλη Μαρία- Μεταλληνού Νεφέλη τρίτη θέση, χάλκινο μετάλλιο στην κορδέλα.

Η χρονιά έκλεισε με αισιοδοξία

Για τις επιτυχίες των αθλητριών της, η πρόεδρος του ΓΟΚ, Αλέκα Αργαλιά με δημοσίευση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:  “Μια αθλητική χρόνια έκλεισε ,μετά από πολύμηνη αποχή με αισιοδοξία ! Συγχαρητήρια στις προπονήτριές μας, Μηνά Χρύσα, Κατσαρού Κωνσταντίνα, στις αθλήτριες του Γυμναστικού Ομίλου Κέρκυρας, στους κριτές και τους διοργανωτές των αγώνων».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!