Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Αδεια ειδικού σκοπού: Νέα παράταση μέχρι τις 10 Μαΐου -Ποιους αφορά

Παρατείνεται για δεύτερη φορά, έως τις 10 Μαΐου, η άδεια ειδικού σκοπού, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.

Αρχικά το μέτρο ίσχυε έως τις 10 Απριλίου, μετέπειτα έως τις 24 και πλέον σύμφωνα με την ΚΥΑ που υπογράφουν ο υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, μέχρι τις 10/4.

Ποιοι εργαζόμενοι γονείς δικαιούνται την άδεια ειδικού σκοπού: Την άδεια ειδικού σκοπού -που παρατείνεται έως 10 Μαΐου- δικαιούνται εργαζόμενοι γονείς παιδιών:

-που είναι εγγεγραμμένα σε βρεφικούς, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς,
-που φοιτούν σε σχολικές μονάδες υποχρεωτικής εκπαίδευσης,
-που φοιτούν σε ειδικά σχολεία ή σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας των παιδιών, καθώς και οι εργαζόμενοι γονείς ατόμων με αναπηρία, τα οποία, ανεξαρτήτως της ηλικίας τους, είναι ωφελούμενοι σε δομές παροχής υπηρεσιών ανοικτής φροντίδας για άτομα με αναπηρία.
Πηγή: iefimerida.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!