Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Μόνο περηφάνια για τους “αργυρούς” γίγαντες του ελληνικού πόλο – Το χρυσό στη Σερβία

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια κόντρα στο μεγαθήριο του παγκόσμιου πόλο τη Σερβία, η ηρωική Εθνική Ελλάδος ηττήθηκε στο μεγάλο τελικό του ολυμπιακού τουρνουά του Τόκιο (13-10).

Η 2η θέση στο κόσμο συνιστά ήδη μια ανεπανάληπτη επιτυχία για την Εθνική μας που κατέπληξε τους πάντες με την θριαμβευτική πορεία της στο τουρνουά αφήνοντας πίσω της παγκόσμιες δυνάμεις του πόλο. Μόνο περηφάνια για τα παιδιά του Θ.Βλάχου  που χάρισαν ανεπανάληπτες στιγμές στους Ελληνες σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και με τη χώρα να δοκιμάζεται απο τις πυρκαγιές. Ευχαριστούμε!!! 

Οκτάλεπτα: 3-6, 4-2, 2-2, 1-3

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης 2, Καπότσης, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γκιουβέτσης 1, Βλαχόπουλος 2

Σερβία (Σάβιτς): Μάντιτς 3, Ντέντοβιτς, Ραντέλοβιτς, Λάζιτς, Πγιέτλοβιτς 2, Ράσοβιτς , Άλεκσιτς, Γιάκσιτς 3, Φιλίποβιτς 2, Πρλαΐνοβιτς 3, Μίτροβιτς Σ., Μίτροβιτς Μπ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!