Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αιφνίδιο “διαζύγιο” του ΑΟΚΚ με τον κόουτς Ν. Θεοδοσιάδη

 

Τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Θεοδοσιάδη ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ ΑΟΚ Κέρκυρας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το διαζύγιο» ήταν συναινετικό, αφού η ΠΑΕ αποδέχτηκε την παραίτηση του κόουτς, ο ποίος επικαλέστηκε ότι η αποχώρηση του, οφείλεται σε προσωπικούς λόγους. Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το τρίτο φετινό «διαζύγιο» προπονητή με την κερκυραϊκή ΠΑΕ, αφού είχαν προηγηθεί οι παραιτήσεις των Λεωνίδα Βόκολου και Ρομπέρτο Μπολάνο. Μετά την εξέλιξη αυτή ο ΑΟΚΚ στον αγώνα της Δευτέρας, που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚΚ με τον Απόλλωνα Πόντου για τη 17η αγωνιστική της Super League 2, την τεχνική καθοδήγηση του ΑΟΚΚ θα αναλάβει ο προπονητής της Κ19 Κώστας Χριστοφοράκης

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Θεοδοσιάδη για προσωπικούς λόγους του ιδίου. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην καριέρα του.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!