Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο Ολυμπιακός είπε από κοντά Χρόνια Πολλά σε ΙΟΝΙΟ-ΓΕΚ

Ο  Διευθυντής των Ακαδημιών μπάσκετ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (OlympiacosBC The Academy) Αχιλλέας Δεμέναγας, την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα βρέθηκε κοντά στα παιδιά της κοινής Ακαδημίας μπάσκετ του ΙΟΝΙΟΥ & της ΓΕΚ.

Η συνάντηση έγινε στο Ναυσιθόειο Προπονητήριο. Ο κ. Δεμέναγας παρακολούθησε προπονήσεις των τμημάτων υποδομής και μίλησε με μέλη της διοίκησης, με το προπονητικό επιτελείο, τους αθλητές, αλλά και τους γονείς τους, ενώ στο τέλος αντηλλάγησαν ευχές και δώρα.

Ως γνωστό από τον περασμένο Ιούλιο η Ακαδημία ΙΟΝΙΟΥ-ΓΕΚ, της οποίας υπεύθυνος είναι ο Βασίλης Νιάκας,  εντάχθηκαν στο ευρύτερο δίκτυο των Ακαδημιών μπάσκετ του Ολυμπιακού.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!