Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Χρυσό “Δαμόκλειο” ξίφος στο Πανελλήνιο Κ13

Ένα χρυσό μετάλλιο & μία πέμπτη θέση στα ατομικά αγωνίσματα καθώς και πλασσάρισμα στην εξάδα του ομαδικού αγοριών είναι ο απολογισμός του Δαμοκλή Κέρκυρας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων/Παγκορασίδων (Κ13), που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξιφασκίας στο ΟΑΚΑ.

Στους αγώνες μετείχαν 51 Παγκορασίδες και 66 Παμπαίδες από ολόκληρη τη χώρα. Το χρυσό μετάλλιο για το κερκυραϊκό σωματείο κατέκτησε η Elizaveta Kopyltsova στις Παγκορασίδες, ενώ η άλλη αθλήτρια του Δαμοκλή Sofia Garanina κατετάγη 14η. Στους Παμπαίδες ο Emilio Mallano πήρε την πέμπτη θέση, ενώ οι Άρης Τριβυζάς και Σπύρος Σπιτιέρης κατετάγησαν 38ος και 58ος αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις παμπαίδες του Δαμοκλή, την Κυριακή πήραν μέρος και στο ομαδικό, όπου κατέλαβαν την έκτη Πανελλήνια θέση.

 Ο Δαμοκλής ευχαριστεί τους αθλητές για τις επιτυχίες τους

Η διοίκηση του ΚΑΣ “Δαμοκλής” σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Ένα υπέροχο αγωνιστικό διήμερο για τους  αθλητές του ΔΑΜΟΚΛΗ ήταν αυτό που πέρασε… Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές μας για τις συγκινητικές στιγμές , την μαχητικότητα και τον αγώνα τους , τους γονείς που μας στηρίζουν  με σεμνότητα και διαρκή παρουσία και τον  πανταχού παρόντα Στάθη Γεροσίδερη  για τις προπονητικές συμβουλές , την ενθάρρυνση, την στάση ζωής”.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!