Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ακυβερνησία σκάφους με τέσσερις επιβαίνοντες- Προσέδεσε στις Μπενίτσες

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, για περιστατικό ακυβερνησίας του Α/Ψ σκάφους ¨NAUSI¨, λόγω μηχανικής βλάβης, με τέσσερις αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή 2,5 ν.μ. ΝΑ του λιμένα Ν. Κέρκυρας.

Στη περιοχή έσπευσαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και το ιδιωτικό Ε/Π σκάφος ¨ΔΕΣΠΟΙΝΑ¨ Σ.Κ. 2015, το οποίο εντόπισε το ανωτέρω σκάφος Α/Ψ, με τους επιβαίνοντες του καλά στην υγεία τους και το συνόδευσε στην μαρίνα Μπενιτσών, όπου προσέδεσε με ασφάλεια.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ¨NAUSI¨, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ από το συμβάν, δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!