Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Πάσχα στην Κέρκυρα: Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις έως τη Μ.Πέμπτη

Μεγάλη Δευτέρα 21.00 Συναυλία της Φιλαρμονικής Εταιρείας «Μάντζαρος» στο Δημοτικό Θέατρο. 21:00 Συναυλία της Φιλαρμονικής Kυνοπιαστών με θρησκευτική μουσική στον Καθεδρικό Ναό των Καθολικών των Αγίων Ιακώβου και Χριστοφόρου (Duomo).

Μεγάλη Τρίτη 20:30 Θρησκευτική συναυλία του μουσικού συνόλου «BrassEnseble» με τη συμμετοχή της Δημοτικής Χορωδίας «Δημόδοκος», στον Ναό Αγίου Γεωργίου Παλαιού Φρουρίου.

21:30 Ποιητική Μουσική βραδιά με θέμα «Από τον Γολγοθά στην Ανάσταση». Διοργανώνεται από τον Οργανισμό Κερκυραϊκών Εκδηλώσεων (Ο.Κ.Ε.) στο Περιστύλιο των Ανακτόρων Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Αγίου Γεωργίου.  

Μεγάλη Τετάρτη 19:00 Στον Ι.Ν. Αγ. Πάντων στην πόλη, ψάλλεται η Ακολουθία του Νιπτήρα από τη Χορωδία Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως «Ο Άγιος Αρσένιος», προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κερκύρας κ.κ. Νεκταρίου. 20:30 Συναυλία εκκλησιαστικής μουσικής  από τη Δημοτική Χορωδία Κέρκυρας «San Giacomo» στο Δημοτικό Θέατρο.  

Μεγάλη Πέμπτη 20:00 Η τελετή του Νιπτήρα, στον Καθεδρικό Ναό των Καθολικών των Αγίων Ιακώβου και Χριστοφόρου (Duomo), κατά τη διάρκεια της οποίας ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος των Καθολικών π. Γεώργιος Αλτουβάς πλένει συμβολικά τα πόδια δώδεκα παιδιών. Ακολουθεί, αργά το βράδυ, η τελετή της Αγίας Ώρας (προσκύνηση της Θείας Ευχαριστίας Παναχράντου Μυστηρίου).

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Μ. ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΔΩ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!