Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Το ΜέΡΑ25 Κέρκυρας στο 1ο Συνέδριο του κόμματος

“Δυναμικό παρών, με έξι μέλη,  έδωσε η Οργάνωση Βάσης του ΜέΡΑ25 Κέρκυρας, στο 1ο Διαβουλευτικό Συνέδριο του κόμματος, που άνοιξε τις πύλες του την Παρασκευή, 4/6/2021, στον ιστορικό χώρο του εργοστασίου λιπασμάτων στη Δραπετσώνα” όπως ενημερώνει η ΟΒ Κεντρικής Κέρκυρας του κόμματος.

“Η Ευαγγελία Αλεξάκη, το ΄κόκκινο γάντι’ – σύμβολο των αντιμνημονιακών αγώνων, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, τέθηκε στο τιμητικό προεδρείο.

Ο Κώστας Σπίγγος, συντονιστής του Τομέα Υγείας, αφού έκανε αναφορά στους αγώνες του μνημονιακού τόξου να διαλύσουν, αντί να ενδυναμώσουν, το ΕΣΥ, κατέθεσε τις θέσεις του κόμματος προς ψήφιση. Επίσης μίλησε για την εργαλειοποίηση από τη κυβέρνηση της πανδημίας με στόχο την καταστολή των αγώνων, τη ψήφιση αντεργατικών νόμων κλπ.

Ο Βασίλης Καββαδίας, αναπληρωτής συντονιστής του Τομέα Τουρισμού, αναλύοντας τις θέσεις του κόμματος για τον τουρισμό, από το βήμα του Συνεδρίου κατήγγειλε τις εναγώνιες προσπάθειες της κυβέρνησης να κλείσει το ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας, μέσω της απορρύθμισης του”.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!