Quantcast
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ23 2018 / ΕΑΚ Λάρισας 29-7-2018 / ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ (ΝΕΩΝ Α - Κ23) / ΜΟΝΟΠΩΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΓΣ) Photos Nassos Triantafyllou / www.azsportsimages.com
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Ο Δημ. Μονόπωλης χάλκινος στο τριπλούν του Πανελλήνιου Α/Γ

Το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν ανδρών του πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου κατέλαβε πριν από λίγο με επίδοση 15.60μ ο Δημήτρης Μονόπωλης . Ο αθλητής του Κερκυραϊκού είχε τρεις έγκυρες προσπάθειες, την πρώτη 15.55μ, την πέμπτη 15.20 & την έκτη 15.60μ. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Νίκος Ανδρικόπουλος (ΑΣ Μεσογείων Αμεινίας) με 16.05μ και το ασημένιο με επίδοση 15.93 μ ο Αλ/νδρος Αθανασίου (ΓΣ Σέρρες).  Tο 107ο πρωτάθλημα στίβου Ανδρών και 84ο Γυναικών πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας. Παράλληλα  διεξάγεται και το πανελλήνιο Κ23. Στην διοργάνωση μετέχουν 4 αθλητές & 3 αθλήτριες του Κερκυραϊκού, μία αθλήτρια και ένας αθλητής του ΓΣ Κέρκυρας 2018 και ένας αθλητής του ΑΟ Κέρκυρα 2015. Να σημειωθεί ότι από τους σημερινούς προκριματικούς προκρίθηκαν στους τελικούς, εκτός του Δημήτρη Μονόπωλη, που ήδη αγωνίστηκε και κατέκτησε το χάλκινο στο τριπλούν, η Σπυριδούλα Καρύδη στο τριπλούν γυναικών, ο Σπύρος Δουκατέλης στα 400μ ανδρών και η Ηρώ Βραδή στο επί κοντώ γυναικών. Αποκλείστηκαν ο Πέτρος Πουλής στην σφαιροβολία ανδρών, η Μαριάνα Μουρτσινούδη στο τριπλούν γυναικών, η Πολυάνα Τζιβανίδη και ο Αλέξανδρος Βασιλάκης στα 400μ γυναικών και ανδρών αντίστοιχα.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!