Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

“Συννεφιασμένο” Σ/Κ για το κερκυραϊκό χάντμπολ, με αναλαμπή τους Άνδρες Κ.Γ.Σ.

Το Σαββατοκύριακο “έβρεξε” ήττες για τις τρεις από τις τέσσερις κερκυραϊκές ομάδες, που αγωνίζονται σε Εθνικά πρωταθλήματα χάντμπολ. Μόνη αναλαμπή η ομάδα Ανδρών του Κερκυραϊκού, η οποία για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου Β Εθνικής χάντμπολ νίκησε χθες εκτός έδρας 34-44 τον ΑΟ Κοζάνης.

Την ίδια ώρα η γυναικεία ομάδα του ιστορικού Κερκυραϊκού συλλόγου έκανε πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα Α2 Γυναικών, με αντίπαλο τις Ελπίδες Αμυνταίου. Στον αγώνα, που διεξήχθη στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, η νεανική ομάδα του Κερκυραϊκού ηττήθηκε 38-10.

Το Σάββατο στις Συκιές Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε και η ανδρική ομάδα του Φαίακα Κέρκυρας με αντίπαλο τον Φοίβο Συκεών για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου Α2 Χάντμπολ, από τον οποίο ηττήθηκε 30-22.

Τέλος σήμερα το απόγευμα η γυναικεία ομάδα του Φαίακα για τη 2η αγωνιστική του Β΄ομίλου Α2 χάντμπολ γνώρισε στο ΕΑΚΚ την ήττα με 19-25 από τον Φίλιππο Βέροιας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!