Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΠΑΟΚ-Φαίακας 30-26 για την Premier Handball

Ο Φαίακας  αν και για ένα εικοσάλεπτο ήταν μπροστά στο σκορ, τελικά γνώρισε σήμερα την ήττα με 30-26 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για τη 10η αγωνιστική της Premier Handball. Η κερκυραϊκή ομάδα ξεκίνησε εκρηκτικά το ματς και βρέθηκε να προηγείται στο πρώτο εικοσάλεπτο με 8-11. Ωστόσο για δεκατέσσερα λεπτά η επίθεση του Φαίακα «κόλλησε» με αποτέλεσμα ο δικέφαλος με ένα 9-0 πέρασε μπροστά στο σκορ με 17-11. Οι φιλοξενούμενοι ξύπνησαν πλησίασαν μέχρι τα τρία γκολ διαφορά, αλλά ήταν αργά για να γυρίσουν το παιχνίδι απέναντι σε έναν έμπειρο και ισχυρό αντίπαλο, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 30-26. Καλύτερος παίκτης του Φαίακα ο Δελλής, που σημείωσε 8 τέρματα και τον ακολούθησαν ο Χάλαρης με 7 και οι Κόντης, Χερουβείμ (ο οποίος έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό του) με 4. Από ένα τέρμα πέτυχαν επίσης οι Δούγιας, Δέσπος & Τζούκας.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ
(Παπαβασίλης): Π. Κωστακίδης, Παλάσκας, Μπαλτατζής, Παπαβασίλης, Κοκώνης, Γιαννακίδης, Γιορανίδης, Τσαναξίδης, Ελευθεριάδης, Θ. Κωστακίδης, Λοΐζος, Μαστορογιάννης, Κυριακίδης, Κυπραίος, Κριούτσκοφ, Τσέγιοβιτς.
Φαίακας (Ριγανάς): Τζούκας, Δούγιας, Σουλάνης, Δέσπος, Κουλούρης, Κόντης, Τσιλιμπάρης, Κουτσικόπουλος, Χερουβείμ, Δελλής, Πίτος, Βλαχόπουλος, Χάλαρης, Γιαννακόπουλος, Σκουρτάι, Νάστος.
Διαιτητές: Νικολαΐδης – Λινάρδος.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!