Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Μ. Υδραίου: “Αυτονόητη η υποψηφιότητά μου”- Τι απάντησε για την πρόθεση Πουλημένου να διεκδικήσει το Δήμο (video)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου, λόγω της συμμετοχής της στο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ. Στο τέλος της συνέντευξης, κλήθηκε να απαντήσει για την πρόθεση του πρώην Νομάρχη Στέφανου Πουλημένου να διεκδικήσει τον θώκο του δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας με γραπτή δήλωσή του.

Η κα. Υδραίου, επανέλαβε την θέση της, όπως αυτήν την εξέφρασε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ” τονίζοντας πως έχει πολύ καλή σχέση με τον κ. Πουλημένο  και πως είναι δικαίωμα του καθενός να θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές. Επισήμανε πως συνεχίζει την δουλειά της και τόνισε πως ο καλύτερος κριτής είναι ο κυρίαρχος λαός και πως ο καθένας μιλάει με το έργο του.

 

“Αυτονόητο πως θα είμαι υποψήφια”

Ερωτηθείσα για την ανακοίνωση της δικής της υποψηφιότητας επισήμως, η ίδια ανέφερε πως είναι κάτι που είναι αυτονόητο και δεν τη βιάζει να ανακοινώσει. Όλοι μαζί οι συνεργάτες συνεχίζουν τη δουλειά τους και θα αποφασίσουν μαζί ώστε να ανακοινώσουν  επισήμως πολύ σύντομα, ενώ υποστήριξε πως θα υπάρχουν νέα πρόσωπα, από όλο το πολιτικό φάσμα.

 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!