Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ακυρώθηκε η αυριανή συναυλία Πάριου-Κατσαρού

Ανακοίνωση των διοργανωτών:
Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την ακύρωση της συναυλίας των Γιάννη Πάριου και Γιώργου Κατσαρού που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 28 Αυγούστου, στο Παλιό Φρούριο Κέρκυρας, λόγω ανυπέρβλητων τεχνικών προβλημάτων στο χώρο διεξαγωγής που καθιστούν αδυνατη τη υλοποίησή της.
Όσοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους από φυσικό σημείο προπώλησης, παρακαλούμε πολύ να επιστρέψουν τα αποκόμματα για να λάβουν πίσω το αντίστοιχο αντίτιμο. Όσοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους ηλεκτρονικά παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την αντίστοιχη ηλεκτρονική πλατφόρμα για την επιστροφή των χρημάτων τους. Ζητάμε συγνώμη για την όποια αναστάτωση καξι ταλαιπωρία.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

Για τις ΟΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Αρβανιτιδου Χρυσα
2310257218

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!