Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ακυρώθηκε το περπάτημα προς τον Παντροκρατορα

Η προγραμματισμένη για σήμερα εκδήλωση του περπατήματος στον Παντοκράτορα ΑΚΥΡΏΝΕΤΑΙ ύστερα από τις χθεσινοβραδινές εξαγγελίες ‘και τα έκτακτα μέτρα που εξάγγειλε η Κυβέρνηση. Οι εμπλεκόμενοι Σύλλογοι ύστερα από την απαγόρευση όλων των κοινωνικών εκδηλώσεων άνω των 100 ατόμων εως τις 31/08 και την ισχυρή σύσταση της Πολιτικής προστασίας για μη συνωστισμό και σε εξωτερικούς χώρους έκριναν ότι η εκδήλωση πρέπει να ακυρωθεί, αφού δεν θα μπορούσαν να διασφαλίσουν ότι θα τηρούνταν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας καθώς και ο προκαθορισμένος αριθμός των συμμετεχόντων .
Όποιος θέλει να κάνει το περπάτημα – προσκύνημα ακολουθώντας την διαδρομή Πόρτα – Παντοκράτορα και Π. Περίθεια – Παντοκράτορα με δική του ατομική ευθύνη, την προκαθορισμένη ώρα συνάντησης που είχε ανακοινωθεί για σήμερα θα βρίσκονται άτομα των τοπικών Συλλόγων που ήταν υπεύθυνοι για την διοργάνωση ώστε να δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!