Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα AHEPA: Εορταστικό γεύμα προς τα παιδιά του σπιτιού κοινωνικής μέριμνας

Σε συνέχεια επαναλαμβανόμενων δράσεων προς τα παιδιά του σπιτιού κοινωνικής μέριμνας του Δήμου Κερκυραίων το τοπικό τμήμα ΑΧΕΠΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ παρέθεσε γεύμα σε γνωστό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στις Λιαπάδες ανήμερα της εθνικής μας επετείου. 

Τα παιδιά του σπιτιού πέρασαν ένα διαφορετικό τρίωρο από τη καθημερινότητά τους αφού πέρα από το γεύμα ο καλός καιρός ήταν σύμμαχος για βόλτα και παιχνίδια στη παραλία. 

Ο Πρόεδρος του τμήματος Κέρκυρας Γεώργιος Σαλαμπάσης και τα μέλη του τμήματος ευχαριστούν θερμά τον επιχειρηματία Δημήτριο και Σπυρίδων Νίνο για την υλοποίηση του γεύματος καθώς και τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου Blue Princess Hotel για την άψογη εξυπηρέτησή τους . 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!