Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Αλεξάκης για ΑΕ Λευκίμμης: Μαύρη μέρα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση της Επτανησιακής Πρωτοβουλίας:

Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε απόφαση υπέρ του Μακεδονικού, παρόλο που σε πρωτόδικη εκδίκαση δικαίωσε ομόφωνα την ΑΕ Λευκίμμης. Σύμφωνα με την απόφαση αυτή η ΑΕ Λευκίμμης υποβιβάζεται στην πρώτη τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας, ενώ ταυτόχρονα ο Μακεδονικός ανακηρύσσεται πρωταθλητής της κατηγορίας.

Εάν τα δημοσιεύματα επιβεβαιωθούν, πρόκειται για πρωτοφανές σκάνδαλο, την ίδια στιγμή που όλοι διακηρύττουν την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, έπειτα μάλιστα από εξόφθαλμες προσπάθειες διάρρηξης της έκβασης αγώνων και αλλοίωσης των αποτελεσμάτων πολλών αγωνιστικών στο παρελθόν.

Είναι ιδιαίτερα λυπηρό και απογοητευτικό να υιοθετούνται τέτοιου είδους πρακτικές, μέσω των οποίων υποβαθμίζεται το αθλητικό ιδεώδες και απαξιώνεται η προσπάθεια και η αγωνιστικότητα των αθλητών. Οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες της ΑΕ Λευκίμμης, δούλεψαν σκληρά με ψυχή και πίστη στην ομάδα, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και μέσα από δραματικές ελλείψεις σε επίπεδο οικονομικής ενίσχυσης και αθλητικών υποδομών, η προσήλωση στην φανέλα και στο καθήκον μπορούν να αποδώσουν καρπούς.

Αυτή η εξέλιξη λοιπόν αποτελεί προσβολή για την ομάδα και τον φίλαθλο κόσμο της Λευκίμμης.

Επιπλέον η δυνατότητα προσφυγής στο Ανώτατο Διεθνές Αθλητικό δικαστήριο μοιάζει ανέφικτη, καθώς πρόκειται για μια δαιδαλώδη και κοστοβόρα διαδικασία, η οποία μάλιστα χρειάζεται χρόνο μέχρι την τελεσίδικη απόφαση.

Ζητούμε την άμεση παρέμβαση του καθ’ ύλην αρμόδιου υπουργού, του Προέδρου της ΕΠΟ και όλων των θεσμικών αρμόδιων, ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια αντιστροφής της δυσμενούς κατάστασης που διαμορφώθηκε εσχάτως.

Η ΑΕ Λευκίμμης μπορεί να κρατήσει ψηλά το Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, κρατώντας την πρώτη θέση στην συνείδηση του κόσμου που γνωρίζει την προσπάθεια και τις θυσίες όλων των ανθρώπων της Ένωσης.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!