Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Αλλαγή “φρουράς” στην ηγεσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (φωτο)

Αλλαγή “φρουράς” και επίσημα σήμερα στο τιμόνι  της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Αυτή την ώρα   πραγματοποιείται η παράδοση-παραλαβή της ηγεσίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων από τον απερχόμενο Περιφερειάρχη Θεόδωρο Γαλιατσάτο στη νέα Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, στο γραφείο του Περιφερειάρχη.

 

Επιστροφή στην ΠΙΝ  5 εκατ. Από την υπόθεση της κατάσχεσης για το λυρικό θέατρο.

Όπως είπε ο απερχόμενος περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος «χθες υπογράφτηκε συμφωνητικό για επιστροφή στα ταμεία της ΠΙΝ σχεδόν 6 εκατομμυρίων ευρώ ροερχόμενα από το έργο του λυρικού θεάτρου,όπου μετά τις διαδοχικές δικαστικές εκκρεμότητες, τελικώς επιστρέφονται.

Και πρόσθεσε: Δεν ακολουθήσαμε την πολιτική της υπονόμευσης από τη στιγμή που χάσαμε εκλογές”. Σημείωσε δε ότι η εικόνα της ΠΙΝ του 2019 είναι κατά πολύ βελτιωμένη σε σχέση αυτή του 2014 όταν ο ίδιος είχε αναλάβει.

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Θ. ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ Ρ. ΚΡΑΤΣΑ

Η κ. Κράτσα στην τοποθέτησή της ευχαρίστησε και πάλι τον απερχόμενο περιφερειάρχη για την προσπάθειά του, καθώς, όπως είπε ανέλαβε κάτω από δύσκολες δημοσιονομικές συγκυρίες, ενώ επεσήμανε τη μεγάλη ανάγκη να χαθούν πόροι του ΕΣΠΑ έως τη λήξη του τρέχοντος κοινοτικού προγράμματος.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!