Quantcast
SLIDERΑΛΕΚΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλ.Αυλωνίτης: Κάτι Καλό γίνεται στις Σπέτσες!

Ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης, μετέχει στις εργασίες της Κ.Ο. , που πραγματοποιούνται από χθες στις Σπέτσες & με σχόλιο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζει ότι “Κάτι Καλό γίνεται στις Σπέτσες”.

Αλ. Αυλωνίτης: Τέτοια δουλειά δεν έχω ξαναδεί!

Ο Αλ. Αυλωνίτης αναφέρει: “Μας κάλεσε ο Πρόεδρος του κόμματος μας στο σπίτι του. Στο σπίτι του , στο σαλόνι του δουλεύουμε. Και όταν λέω δουλεύουμε, κυριολεκτώ.  Κοντεύω 5 χρόνια βουλευτής. Δουλειά τέτοια δεν έχω ξαναδεί με τόσο παραγωγικό αποτέλεσμα. 34 βουλευτες με 2 δικαιολογημενες απουσίες. Τόσα ατομα μένουμε σε ξενοδοχεία των Σπετσών. Διαβάζω σήμερα τα site και είδα λίγο τηλεόραση. Μα ειναι δυνατόν να γράφουν τόσο απίστευτες αστειότητες και ψέμματα. Τέτοιες ανακρίβειες και υπερβολές? Ένας απίστευτα ευγενικός άνθρωπος, ο Κασσελάκης, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, μας κάλεσε στο σπίτι του για δουλειά. Όταν λέμε δουλειά το εννοώ. Να ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ το κομμα.μας και να συνδιαμορφώσουμε το ΝΕΟ πρόγραμμα μας. Σε συνέδριο πηγαίνουμε το Φεβρουάριο. Και τη δουλειά αυτή την κάνουμε ΟΛΟΙ. Αισθάνομαι οτι οι ανθρώπινες σχέσεις μεταξύ μας δυνάμωσαν. Κάτι καλό γίνεται στις Σπέτσες”.

 

 

 

 

 

 

Σήμερα η 2η ημέρα των εργασιών

Λίγο μετά τις δέκα το πρωί του Σαββάτου 20/1 ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα των εργασιών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Κώστα Σκουλά & Γιάννη Φασουλά για λογαριασμό της ΕΡΤ: Οι τομεάρχες αλλά και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτουν προτάσεις για την τακτική του κόμματος το επόμενο διάστημα, εντός και εκτός Βουλής.Πρόκειται για ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ίσων και όχι για συνεδρίαση, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγοντας τις εργασίες της Κ.Ο. στις Σπέτσες. Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης: «Πρότεινε την από κοινού διαμόρφωση αξόνων για ένα «Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο», με στόχο την ανασυγκρότηση εκ βάθρων του κράτους, ώστε να καταστεί αποδοτικό και να λειτουργεί για όλους». H συνεδρίαση της πρώτης μέρας έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τους βουλευτές να υπογραμμίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει πιο δυνατός. Με τις Σπέτσες να ζουν στον αστερισμό του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του κόμματος μαζί με τους βουλευτές συζητούν και προγραμματίζουν τις επόμενες δράσεις με το βλέμμα στο συνέδριο και τις ευρωεκλογές. Οι βουλευτές έφτασαν στην οικία του Στέφανου Κασσελάκη λίγο πριν τις 10 το πρωί για τη δεύτερη μέρα εργασιών. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η συνεδρίαση αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 9 το βράδυ, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παραθέτει δείπνο σε ταβέρνα του νησιού. Από τις Σπέτσες απουσιάζουν για λόγους που έχουν εξηγηθεί ο Αλέξης Τσίπρας, η Όλγα Γεροβασίλη και η Μαρίνα Κοντοτόλη Την Κυριακή προγραμματίζεται η επιστροφή για την Αθήνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τι έγινε την 1η ημέρα

 Χθες το κλίμα ήταν τόσο καλό που όλοι οι βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας βγαίνοντας από την πρώτη μαραθώνια χαλαρή σύσκεψη – μάζωξη στην οικία Κασσελάκη στις Σπέτσες είχαν να το λένε ότι ήταν η καλύτερη συνεδρίαση στην οποία είχαν πάρει μέρος. Όλα άρχισαν στην ώρα τους και ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν στις τέσσερις ακριβώς στον πόρτα του σπιτιού του για να τους υποδεχτεί ένα προς έναν ως οικοδεσπότης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος καθώς είδε τους βουλευτές του να μετέχουν και να συνεισφέρουν σε κάθε παρουσίαση προγραμματισμού και απολογισμού αρχίζοντας από τον τομέα μεταφορών μέχρι τον αγροτικό όπου όλοι είχαν να μεταφέρουν και από μια εμπειρία από την περιφέρειά τους.

Την Παρασκευή, η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ξεκίνησε λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα, με την εισήγηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος είπε πως δεν πρόκειται για συνεδρίαση, αλλά για μια παραγωγική και δημιουργική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ίσων και στόχο την ανασυγκρότηση εκ βάθρων του κράτους, «ώστε να καταστεί αποδοτικό και να λειτουργεί για όλους»Κατά πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, βουλευτές και στελέχη έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις εισηγήσεις – τοποθετήσεις, κάτι που επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως δεν «τηρήθηκε» το αρχικό χρονοδιάγραμμα που έλεγε ότι η χθεσινή συζήτηση θα έληγε στις 20.30, αλλά τελικά κράτησε τουλάχιστον μία ώρα παραπάνω.

Η χθεσινή συνεδρίαση επικεντρώθηκε στην ακρίβεια όπου αναμένεται να υπάρξει και σχετική καμπάνια από το κόμμα. Υπήρξε αναλυτική τοποθέτηση από τη Θεοδώρα Τζάκρη για την επικοινωνιακή εκστρατεία που θα ξεκινήσει το κόμμα σχετικά με τις ανατιμήσεις στην αγορά, με τον πρόεδρο να απαντά σε αρκετές ερωτήσεις.

Ο Χάρης Μαμουλάκης ανέλυσε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις υποδομές και τις μεταφορές. Επικεντρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στις λύσεις που προτείνει η αξιωματική αντιπολίτευση για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Αττικής, την ανάταξη των μέσων σταθερής τροχιάς, καθώς και θέματα υποδομών που έχουν να κάνουν κυρίως με τη Θεσσαλία, τα αντιπλημμυρικά έργα και την οδοποιία.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι παρουσιάσεις, υπήρξε μπουφές που περιελάμβανε φαγητό ακόμα και για τους vegan συνδαιτημόνες, ενώ δεν έλειψε και το τραγούδι από τον Σωκράτη Φάμελλο αλλά και την Καλλιόπη Βέττα. 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!